Close
Log Ind Opret Bruger

Økonomi med 2 børn?

 • 1 marts 2019, 10:33

  Hej! 
  Jeg er studerende, enlig, har et barn og har lige fundet ud af at jeg er gravid med min datters far, efter en lidt for hyggelig aften. Vi er begge blevet enige om at vi gerne vil beholde barnet hvis det er muligt – og det eneste problem vi er kommet frem til nu, er økonomi under barslen. 

  Da jeg gik på barsel med vores førstefødte, kunne jeg først få forsørgertillæg efter endt barsel – vil jeg fortsat have forsørgertillægget når jeg går på barsel her anden gang? Eller vil vi enten skulle klare os på en almindelig SU eller bruge dobbeltklip? 

  1. marts 2019 kl. 13:42

  Nu skal jeg ikke gøre mig klog på tingene, men umiddelbart, hvis du går ind på SU's hjemmeside, så vil jeg mene svaret er nej, du kan ikke få begge dele på en gang.

   

  Hvis du er forælder, har du mulighed for at få særlig støtte

  Du kan få særlig støtte, hvis du er forælder og opfylder de generelle betingelser for at få SU. Der er to former for særlig støtte til forældre:

  Du kan ikke få de to former for støtte samtidigt.

   

  Du ville jo komme i den første boks, hvis du får fødselsklip under din uddannelse – det kræver jo bare at du er studieaktiv måneden inden.

   

  Men har du ikke en SU-vejleder på din uddannelse, som du eventuelt kunne kontakte og spørge? De er jo helt sikkert mere inde i reglerne smiley

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.