Close
Log Ind Opret Bruger

nyfødt og selvstuderende

 • 18 februar 2010, 20:04

  hej

  er der nogen af jer der har erfaring med at være selvstuderende op til fødseln og derefter? kæresten og jeg startet PB til efteråret og jeg læser pt til HF. Men vil ikke så gerne går på barsel efter min fødsel. Hvis det er muligt vil jeg gerne hoppe over som selvstuderende. Nogen der ved hvordån det så hænger sammen med økonomien? kan man stadig få su som selvstuderende? har man overhoved tid og krafter til studiet når den lille nye er da?

  Håber at nogen af jer kan give mig lidt informationer 🙂

   

  Caroline

  21. marts 2010 kl. 15:51

  jeg vidste ikke at der var noget der hed "selvstuderende"!? Men hvis der er, og du får lov til det så bevarer du sikkert din su.

  Det jeg ville svare på var den sidste del af dit spørgsmål. DEt handler om din indstilling når det kommer til skole og baby. Det første du lærer som mor og studerende er at priotere sin tid. Man kan ikke undervurdere det at planlægge og holde sig til planen.

  du skal nok klare det, hvis du selv er villig til at det skal gå. Min datter var 8 mdr. da jeg begyndte på min 4 årige udd. I dag er jeg på 3. år og får 7, 10 og 12 taller hele vejen. Nu er jeg gravid, og med tvillinger oven i købet, og jeg skal HELLER ikke på barsel, men jeg har heller ikke møde pligt, så jeg kan komme og gå som det passer mig, så længe jeg aflevere mine opgaver. Så det udnytter jeg.

  Indstilling og planlægning er ALT!!

  Held og lykke med det 🙂

  kh S

  Avatar
  Anonym
  18. december 2010 kl. 20:48

  Hej

  Springer lige ind 🙂 Som selvstuderende får du ikke SU, Desværre 🙁 Men generalt er systemet på Hf lidt mere afslappet, forstået på den måde at hvis du eventuel kunne finde en "pausebeste" som holder øje med din baby når du har time og bare lige sms’er hvis der sker noget 🙂

  Det er ligesom at have en ung i huset, men som bare er med i skole (i skoletiden) Derefter kan du jo selv klare det hele 🙂

  Håber du kan bruge det 🙂

  kram herfra og Tillykke med vidunderet!

  12. februar 2011 kl. 17:41

  Du kan læse hf som selvstudie, og du kan sagtens få su, du skal bare opfylde timekravet. Kig på vuc.nu

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.