Close
Log Ind Opret Bruger

NY MIN-MAVE.DK: Ris og ros <3

Tagget: ,

 • 31 marts 2021, 10:15

  Hej piger

  Heri denne tråd tager vi imod ris, ros og kommentarer til den nye side 🙂 Også hvis I oplever fejl steder på siden så vil vi rigtig gerne høre det fra jer

  Tak <3

  Kærlig hilsen
  Julie Min-Mave.dk

  31. marts 2021 kl. 12:01

  Det er flot. Men MEGET problematisk at kontoen trækker avatar billedet fra ens e-mail konto. Hvad hvis man vil være anonym???

  Jeg synes også I skal ændre formatteringen på opslag, når man “justifyer” teksten (så den e går ud til begge kanter af skærmen) så skærer den ordene over, i hvert fald på mobilen. Gør det svært at læse.

  31. marts 2021 kl. 13:25

  Desværre ikke en særlig overskuelig hjemmeside, og fuldt med pop ups af reklamer, som man hurtigt bliver træt af. Tror desværre ikke det er en god opgradering, da den virker noget mere rodet og er samtidigt væsentligt tungere (tager længere tid at loade) på mobile enheder.

  31. marts 2021 kl. 13:25

  Jeg kan ikke bladre i semestrene på graviditetskalenderen…

  31. marts 2021 kl. 13:42

  Folk skal altså lige tjekke om deres personlige navn fremgår nogen steder fx i tidligere opslag. Mit navn har stået på debatter og som trådstarter på samtlige tråde, jeg har deltaget i eller selv startet. Også på debatoversigterne har mit personlige for- og efternavn stået under overskriften (den sidste der sidst har skrevet i tråden) 😱 det er bare slet slet ikke ok!

  31. marts 2021 kl. 17:04

  Ordene deler sig op i svarene, og hver gang jeg går ind på siden, så kommer den der “kære bruger” meddelelse, hvor jeg skal klikke på linket for at nulstille min kode.. Har nulstillet den, så det er lidt træls, at meddelelsen stadig dukker op, da man ikke altid kan trykke på krydset

  31. marts 2021 kl. 17:17

  Det virker som om en del brugere ikke er migreret korrekt, hvorfor de fremstår som ‘anonym’ i eksisterende tråde og password de kan ikke nulstilles.
  I kan fx tage et kig på min gamle bruger sjæleven

  31. marts 2021 kl. 18:25

  Hej alle sammen <3

  Tak for jeres feedback.

  Vi tager imod det hele og får styr på det. Der er nogle ting som vi ikke kan lave om på, som fx design, opsætning og struktur. Det er sådan vi har valgt at bygge det hele op. Tanken er faktisk at ligge så tæt på vores gamle hjemmeside og har respekt for dens oprindelige design.

  Reklamer på siden kan vi desværre ikke være fri for. Det er sådan vi fortsat kan levere den bedste side til jer og det bedste contentmateriale. Ellers kan vi simpelthen ikke køre rundt 🙂 Jeg håber på forståelse!

  Kærlig hilsen
  Julie

  31. marts 2021 kl. 18:41

  Vi skal nok vende os til det meste 🙂 men det med ordene der deler sig op må meget gerne blive fixet…

  31. marts 2021 kl. 19:44

  Hej igen alle sammen

  Jeg vil lige tilføje at i stadig er 100% anonyme når i bruger vores side og skriver med hinanden!
  Vi har udbedret fejlen som fremgik tidligere imorges. Så i skal ikke føle jer usikre 🙂

  Kærlig hilsen
  Julie, Min-Mave.dk

  31. marts 2021 kl. 20:32

  Det ser ud som om folk ikke kan indsætte billeder.

  Jeg har lige forsøgt og kan slet ikke gennemskue hvordan man henter fra egen enhed, eller tilføjer billeder på profil.

  31. marts 2021 kl. 21:20

  Det er svært at få overblik over de seneste debatindlæg på tværs af alle kategorier. Hvis nogen svarer på en tråd, og man får en mail og klikker på linket, kommer man ind et tilfældigt sted i tråden, frem for netop der, hvor personen har skrevet svaret. Så skal man scrolle i lang tid for at finde bunden af siden, hvor man så kan klikke sig hen til den sidste side i tråden og så skal man igen scrolle for at finde det svar, som mam har fået på e-mail og måske gerne vil besvare.
  Gad vide, hvad I overhovedet har testet før I smed denne opdatering på… øhm… måske har I ikke testet på mobiler? Eller testet en del af min-mave, som jeg tilfældigvis aldrig bruger. Meget interessant, at det åbenbart er så svært  at lave en hjemmeside nu til dags.

  31. marts 2021 kl. 21:31

  Jeg kan ikke få gang i de daglige graviditetsmails. Jeg tilmeldte mig under den gamle hjemmeside og igen på den nye, men jeg modtager ikke noget? Starter de først fra en bestemt uge?

   

  1. april 2021 kl. 02:54

  Alle ens data er væk.

  Ord deler sig i opslagene, det gør der utrolig svært at læse dem.

  Kalenderen passer ikke (ville lige tilføje min børn igen og den mener at min søn er født en tirsdag. Men han blev født en søndag. )

  Siden er forvirrende og rodet.

  Den hopper hele tiden, så det er utroligt svært at navigere på siden (via mobl,)

  Undskyld har ikke noget positivt st sige om den nye side endnu.

  Har brugt min mave siden 2015. Men nu overvejer jeg at droppe den helt ..

  Avatar
  Anonym
  1. april 2021 kl. 07:52

  Jeg synes den er rigtig flot. Der er nogle ting som kunne være bedre men det virker som om at i arbejder på at få tingene løst.

  Tak for et godt medie

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.