Close
Log Ind Opret Bruger

NU KAN JEG SNART IKKE MERE!!!! langt indlæg

 • 2 november 2009, 14:03

  hej hej

  Jeg har simpelhen bare brug for at få luft, for hold da k…… hvor skal man finde sig i meget!!!!

  Det hele begynde for snart 2 år siden hvor jeg pakket mit godt tøj og mine unge. Jeg havde da kæmpet en kamp alene på godt 2 år men og få mine to børnes far til at indse at det her kører bare ikke!! Det ville han ikke forstå og slet ikke have noget hjælp til og se. Det forslag han kom med var en uge sydpå

  Da jeg flyttet belv vi enig om at han skulle have to dage om ugen onsdag til fredag i den uge hvor han ikke havde fredag til mandag. Det varr med afleveringog hentning i børnehaven. Jeg kunne ikke have ham på tomandshånd da han gjorder alt hvad han kunne for at få mig ned med nakken.

  Da der var gået 4 måneder med overvågning, trusler over sms telefonen var jeg kørt helt ned. hver gang jeg sagde noget blev det lavet om og vent til noget jeg slet ikke mener. Alt dette mærket ungerne ikke såååå meget til jo at mor var ked af det kunne de jo godt se og det var en meget hård tid for os alle men jeg gjorder at hvad jeg kunne for deres hverdag var god og tryk.

  Igemmen en veninde møder bare den mest søde og kærlige fyr man kan tænke sig og han er helt vild med ungernenogle gange ved jeg ikke helt om det er mig el dem han er vild medog jeg er lykkelig for første gang i rigtig mange år.

  meeeeen meeen meeeen det være ikke lang tid før at ungernes far finder ud af der er en anden mand i vores liv og som han sagde da jeg flyttet at hvis jeg ikke var lykkelig med ham så skulle ingen være det og hans mål her i liv det kun at få mig ned med nakken.

  Det har han så prøvet på alle mulige og umulige måder men heldigvis har jeg stadigvæk min dejlige kæreste men fffffuuckkk det er hårdt….

  Her i sommer valgte jeg de skulle flytte børnehave da kærsten og jeg skal flytte sammen. Det skal lige siges at det var ikke kun grunden men jeg var super utilfreds med den børnehave de gik i på en masse punkter.

  De flytter så børnehave og det gør at deres far ikke kan have dem i andet ind weekenderne og det er han selvfølgelig meget utilfreds med men jeg hvade meget langt til deres børnehave og det holdt slet ikkenår vores søn skal i skole til sommer både i forholdt til venner og med transport. Dette mente deres far var mit problem og jeg måtte så bare blive i område…. jo tak min ven så kan du da rigtig holde øje med mig hele tiden

  Deres nye børnehave er bare det bedste og hver morgen er det huuuurrrra vi skal i børnehave i dag og det bare så dejligt for sådan var det bestemt ikke det gammel sted.

  sommeren over hvade vi sådan set ingen problemer. Han henter i børnehaven hver anden fredag og jeg henter søndag aften ved en 19 tiden. Et par gange har han haft dem fra torsdag fordi hans bedsteforældre gerne ville passe børnene fredag og selvfølgelig må de det men så har jeg måtte kører begge veje da han ikke vil hente hos mig da min kæreste også bor her Det synes jeg er rigtig træls fordi børnene jo også gerne vil have deres far kommer her men jeg har bevist valgt ikke og tage kampen med han bare for at der er ro så længe som det er muligt.

  børnene ved godt at deres far hader min kæreste og ik vil se ham. De må ikke snakke om os ude hos ham o sådan kunne jeg forsætte

  Det helt nye er nu at min kæreste slår min søn og er onde ved ham…. kan kun sige de sidste 3 måneder har de aldrig været alene med min kæreste fordi jeg er sygemeldt og er hjemme hele tiden så ved ikke lige hvor den kommer fra.

  Min søn har været helt vild med og lave biler med min kæreste og være med ude og kører hvvor min søn er kommet glad og stolt hjem og har fortalt hvad de har lavet. Det vil han ikke mere for hans far har sagt at han er hans far og det er ham han skal lave de ting med

  Min datter bruger hele mandagen på og fortælle mig hvor meget far elsker mor og vi kan nemt bo med ham igen for han er ikke sur mere…. Det er så hårdt og hører på

  Når vi når til onsdag har jeg to dejlige og glade børn igen som nyder livet og bare trives.

  NU VIL HAN SÅ OGSÅ HAVE DEM BOENDE HOS SIG fordi vi slår dem og truder med amt og alt muligt hvis han ikke får dem i de dage i dec som han vil.

  Han vil bytte en weekend det siger jeg normalt ikke nej til men lige den weekend skal jeg til min bedste venindes bryllup. det er han gået helt agurk over jeg tænker kun på mig selv siger han så ok jeg bytter men oveni alt det andet så ved jeg snart ikke hvad jeg skal gører.

  Hvordan samarbejder men med sådan en og hvad f….. ville i gører.

  På en måde ville jeg ønske de intet hvade med ham at gøre men ved jo godt det heller ikke er en løsning for det vil jo også gøre noget ved dem.

  er det mig som bare kun tænker på min kæreste???

  jeg er snart så forvirret jeg ikke kan tænke klart.

  Håber der er nogle der ude som kan give et par råd

  tll ( en meget bekymret mor)

   

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.