Close
Log Ind Opret Bruger

NU SKAL det altså være!

 • 30 januar 2008, 11:30

  Hej med Jer

  Nu har jeg gjort noget ved det og ikke bare kun holdt det ved tanken.

  Jeg har aldrig været så højt oppe i vægt. Hvor gør det da bare en så trist og energiforlat.
  Men nu skal det altså være, jeg har idag bestilt en kostplan hos kaloriecoachen og håber så meget det er det der skal til, for at jeg  kommer ned i vægt igen.
  Jeg har før været på DDV og det gik også fint første gang med et tab på 20 kg. og manglede kun små 4 kg. for at nå målet/idealvægten på 65 kg. Men efter sommerferien gik det så småt den anden vej og efter 1 år sagde vægten + 10 kg. året efter + 10 kg. mere og nu er der så snart gået 1 år mere og snart + 10 kg. mere. Det er altså 30 kg. fra ønske/idealvægten, puuu ha´.
  Jeg skulle skamme mig, tænk sig, at man kan lade det komme så langt. Jeg har godt nok prøvet at starte på DDV igen nogle gange, men jeg mangler noget personligt rådgivning, motivation og opbakning i de sure tider. Syntes ikke jeg lavede andet end at stå i køkkenet fra morgen til aften.
  Lige fra man kom hjem til man næsten gik i seng stod jeg i køkkenet. Først aftenmad, så madpakker, så skulle der gøres klar til morgenmad næste dag og forberede til aftensmaden dagen efter, ja og der skulle også laves mad plan ud fra det til tider stramme program og indkøbsliste. Pu ha, ja jeg bliver helt ør´af at tænke på det. 
  Men nu prøver jeg noget nyt eller andet og håber det også er det der skal til, for at komme mere en bare igang, men også at forsætte i den sundelivsstil.
  Hvad med Jer andre, hvordan holder i humøret oppe HEEEELE dagen og har i energi nok når i kommer hjem til at stå og få lavet den sunde gode aftensmad?
  Når men ville bare fortælle at nu er/skal jeg altså igang og glæder mig til at fortæller Jer hvor godt det går og til at høre om jeres forløb og så må vi jo hjælpe til i de svære tider.
  Hilsen
  Marlene

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.