Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Baby (0-12 mån) For tidligt født Har nogle af jer haft kraftige plukveer tidlig i graviditeten???

Har nogle af jer haft kraftige plukveer tidlig i graviditeten???

 • Avatar
  how
  1 februar 2009, 16:11

  Hej Alle

  Ja som I nok kan regne ud så er jeg så en af de uheldige der allerede har kraftige plukveer og alt for mange af dem. Har talt med gyn i dag som vil have mig ind og have mål livmoderen da de er bange for den er for kort. I så tilfælde skal jeg nok indlægges i lang tid…..øv øv det håber jeg bare ikke at det er så alvorligt.

  Har nogle af jer født for tidlig på bgrund af at I havde kraftige plukveer tidlig i graviditeten (jeg er i uge 23+0)

  Hvad med Jeres fortidlig fødte, hvor tidlig har i født og hvad konsekvenser har det haft for den lille ( på sigt hvis I ved det nu) I må gerne svare selvom der er anden grun til at I har født for tidligt.

  Knus Trine

   

  1. februar 2009 kl. 16:29

  jeg mener ikke at jeg havde plukveer før jeg lå på sygehuset. Men jeg ved det faktisk ikke for jeg blev aldrig helt klar over hvad plukveerne var for nogen lol.

  Jeg fødte for tidligt fordi mit vand røg i 30+2 og jeg røg i alt hast på holbæk sygehus og skulle have været indlagt til at ruge til jeg var i uge 34 og ville så blive sat i gang. 30+4 gik jeg lige så fint igang med at have mange veer med hyppig mellemrum men den lille var ikke på vej 30+5 blev fødselen sat igang fordi mine infektionstal var meget forhøjet og de var bange for den lilles sikkerhed. Ud kom en dejlig dreng på 1815g og 46 cm 9 uger for tidligt. Vi har endnu ikke opdaget de helt store gener som man en gang imellem høre om. Han var i almindelig behandling på NEO med c-pap, kuvøse et døgn og så overvågning. Han havde så svær reflux men det kunne han også sagtens have fået hvis han var født til tiden, men risikoen er lidt højere ved fortidlig fødsel. Så døjer vi med at han har astmatisk bronkitis, men lægerne er i tvivl om de nu har stillet den rigtige diagnose for han lyder stadig meget slemt som en søløve. Dog er hans vejrtrækning blev meget lettere.

  Så ikke de store gener herfra, vi nåede så også at få lungemodner på sygehuset som jeg så fik 3 dage før Simon kom til verden. Idag er Simon en stor dejlig dreng med et dejligt humør på 6 måneder. Han vejer 9 kg og er ca 70 cm lang.

  Det eneste problem herhjemme er nok moren. Vi har en del babyer rundt omkring os der har været et mindre babyboom i byen og når man ser dem der er 6 måneder ved siden af simon kan det nogle gange godt være svært at huske på at det er helt normalt de kan mere end ham, han er jo stadig lidt bagud med nogle ting, men ser man så dem der er 4 måneder som han kun skulle have været kan jeg sagtens se at han er noget længere fremme end dem.

  En lille roman til dig fra mig. Håber for dig det hele går som det skal, vi elsker vores små størrelser her i den lille gruppe og vi ønsker selvfølgelig alle nyankommende rigtig hjertelig velkommen, men jo fære jo bedre. Ingen nye er jo kun godt nyt for de små og deres mødre. 🙂

  Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål og eller hvis du skal ud med nogle bekymringer.

  Knus Monika og Simon

  1. februar 2009 kl. 17:43

  Havde ellers en god graviditet, men havde mange seje plukveer tidligt ca fra uge 14 og så blev de værre fra uge 21 ca.

  Jeg fødte Noah 33+6.

  Følgr på ftf hos Noah, svært og sige nu. Han har kun haft problemer med maven og har det stadig. Også han er meget syg med mor og far, han er ikke god til andre mennesker endnu. Men det er ikke pga ftf, mange babyer har det vel også lige som Noah så jeg ser det ikke som noget i forhold til han er ftf.

  Håber beds bliver derinde til den 40. uge.

  Knuser Louise

  1. februar 2009 kl. 19:04

  Jeg begyndte med plukkeveer allerede i uge 17 sådan ca. I uge 24 blev jeg scannet og min livmoderhals var forkortet, så blev sygemeldt. Et par dage efter bliver plukkeveerne kraftige og jeg er på vej i fødsel og bliver indlagt i Skejby. De får heldigvis stoppet mine veer og bliver beordret strengt sengeleje, hvor jeg kun må gå på toilet og skal ligge ned og spise. Livmoderhalsen bliver scannet ugentlig. Jeg har omkring 100 kraftige plukkeveer i døgnet. Får en periode medicin herfor. Holder på guldklumpen indtil uge 35.

  Puha, fik vist skrevet noget af en historie…:-) Men det jeg vil sige er, at jeg tror ikke nødvendigvis man føder for tidligt, men syntes man skal tage mange plukkeveer som et advarselssignal og passe på sig selv. Så spring på sofaen, så snart du kan…:-)

  Knus pia

  2. februar 2009 kl. 20:50

  Hej
  jeg havde noget ondt i maven engang imellem men om det var plukveer ???

  knus Mette 

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.