Close
Log Ind Opret Bruger

Nervøsiteten…

 • 26 februar 2004, 09:13

  HURRA – jeg er gravid igen efter 2 spontane aborter! Det er bare så svært at give slip og turde glæde sig! Jeg er idag 5+1, og har netop fået af vide, at mit HCG-tal stiger som det skal, og på tirsdag skal jeg kontrolscannes på den specialklinik, jeg er tilknyttet.

  Er det andre her, der er gravide efter en SA, og hvordan tackler I nervøsiteten???

  KH
  Mie

  26. februar 2004 kl. 09:26

  STORT TILLYKKE:-)

  Jeg har selv haft en MA…men er ikke gravid endnu….ville bare høre hvor lang tid det tog dig at blive gravid efter dine SAér?…

  26. februar 2004 kl. 21:50

  Jeg er ligeså nervøs som dig.. har harf tre ma. men ik i træk .. nu er jeg gravid jeg er 5+3 henne og har lige været til det første tjek på syghuset..jeg er kommet i homon behandling så man kan udlukke det hvis det går galt igen..jeg skal først scannes om 14 dage igen da man på det tidspunkt skal kunne se hjerteslag.. ved ik rigtigt hvordan man skal tackle nervøsiteten men man har nok bedst af ik at tænke alt for meget på det selv om det kan være svært at lade være.. held og lykke til dig *ssss*

  27. februar 2004 kl. 09:49

  At det er vigtigt at man forsøger at se det positive og forsøger at overbevise sig om at denne gang er lykkens gang, da Det ellers bliver en meget hård periode at komme igennem.

  Jeg ved godt at det er svært, da jeg sidder midt i det samme lige nu, jeg er dog kommet over det værste. Nemlig den uge hvor det gik galt sidste gang. Og det har for mig været det store mål.

  Selvom vi ved at begge gange er fostret gået tyil i 5-6 uge og at denne gang var der et lille hjerte der blinkede da jeg var 7+0 har denne uge været frygtelig lang. Og jeg har mange gange været på toilettet for jeg skulle lige tjekke at der ikke er blod. Men det har der indtil nu ikke været. Nu er næste må så at komme over de 12 uger.

  Jeg er kommet igennem dette ved at forsøge at fastholde alle de positive ting der har været, når de negative tanker dukkede op.

  Det blev vist en blanding af tanker gode råd m.m , Men jeg håber at du har kunnet få noget ud af det.
  Jette 9+0

  3. marts 2004 kl. 21:56

  jeg havde et SA i sommers i 8. uge, nu er jeg blevet gravid igen og i 6. uge jeg er bekymret hele tiden hver gang jeg mærke det mindste så render jeg ud på toilet sikker på der er noget galt. jeg vil så gerne tror på alt er ok. alle sagde sidste gang det er helt normalt og ált går som det skal og så aborteret jeg så er det svært at tror på dem den her gang.
  jeg siger til mig selv jeg skal bare forbi uge 8 og så uge 12 osv osv.
  hvordan kommer man endelig ud af at bekymrer sig hele tiden……. jeg tænker positiv men det varer ikke længe for det hele kører igen. Der er intet der gør at jeg skulle bekymrer mig alt går som den skal men stadigvæk…….. hvad hvis……

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.