Close
Log Ind Opret Bruger

Møg uretfærdig kommentar!

 • 27 februar 2004, 15:20

  Hejsa

  Jeg var i går, sammen med min veninde der også venter tvillinger og en til fra vores FF kurses inde og se Viborg sygehus. Vi fik en rundvisning på fødegangen, familieafsnittet og barselsafsnittet.
  Rundvisningen på fødeafdelingen goregik med en JM der hed Dorthe, der intet fortalte om hvordan de gjore tingene hvis man ventede tvillinger, selv om jeg gang på gang sagde vi altså var tre der gerne ville have tingene at vide.
  Da vi så ser stuerne hvor folk ligger på lige efter de har født og indtil de kommer på enten familie eller barselsafsnittene, er der en fyr der siger: Neej prøv at se der er også nogle der har fået tvillinger\”. Der hænger en tale ude på hver dør hvor der står morens, farens og babys navn, hvis den da har fået et. Og Jm kommentar var, hold fast! \” Ja det er jo også alle dem der får smidt æg op i tide og utide der giver så mange tvillinger\”

  Nej hvor blev jeg bare ked af det og min veninde og jeg stod bare og kiggede på hinanden og hørte ikke mere af hvad hun sagde. Vi stødte sammen med den 3. tvillingegravid og hun og hendes mand havde også hørt det og vi skummede af raseri!
  Betyder det at vi \”har fået smidt æg op\” ikke at vi er gode forældre eller har lige så meget ret til at være på sygehuset som alle andre der har lavet en \”ups jeg er gravid, men heldigvis kun med 1 barn\”.

  Da vi skulle se familie og barselsafsnittet overtog den anden JM, og vi sagde faktisk til hende at Dorthe skulle have at vide at DEN KOMMENTAR kunne hun godt stryge fra sin næste rundvisning, for den var godt nok den mest sårende vi alle tre havde hørt i vores graviditet og vi ville gerne vide om det var Viborg sygehus politik ikke at synes barnløshedsbehandlinger var noget man burde gøre.
  Den anden Jm var lamslået, men prøvede så godt hun kunne at sige at Dorthe ikke havde ment det som hun sagde det, men hvad kan vi bruge det til? Ikke en døjt!
  Men det var bestemt ikke Viborgs politik nej bestemt ikke!

  Ingen af os tre skal, den dag vi skal føde have den ko (undskyld mig) ind og hjælpe til. Hun får bare fingeren og så et \”UD\”.

  Puuha sikke en rundvisning!

  Kh Tine S. og mine dejlige ICSI tvillinger 19+2

  27. februar 2004 kl. 15:28

  ..hvad i alverden er det for en JM?!

  Ved du hvad, det eneste jeg kan sige til dig, at der er frygteligt mange idioter i verden og man er nødt til at lære at overhøre dem.

  Du er jo ikke en dårlig forælder eller har mindre ret til at være på sygehuset end andre. Og det ved du godt. Så i stedet for at være sur på hende, så synes jeg du skal tænke på hvor synd det er for hende, at hun er så enfoldigt indrettet.

  Marie

  27. februar 2004 kl. 15:44

  Kære Tine

  Puha, jeg tror altså ikke, at jeg ville have kunne holde min mund overfor den JM! GODT, at I fik det sagt til den anden.

  Verden er desværre fyldt med dumme mennesker, der ikke fatter et klap og er fyldt med alle mulige fordomme.

  GLÆD DIG over dine tvillinger – uanset hvad andre mener!

  Trøstekram
  Louise 27+4

  27. februar 2004 kl. 22:32

  Ja magen til dummere JM skal man lede længe efter og det med at vi ikke fik ågnet munden, jamen vi stod bare fludstændig lammet kan jeg godt sige dig Louise. Jeg troede simpelthen ikke mine egne ører!

  Nå men ja jeg glæder mig HVER dag over mine små mirakler i maven og så kan hun sgu have sine meninger! Jeg kunne ikke være mere ligeglad!

  Kh Tine S.

  27. februar 2004 kl. 23:49

  Nogen tænker simpelthen bare med…ja undskyld udtrykket….RØVEN…..
  det skulle ikke undre mig at hun er en af den type mennesker der bare bliver gravid bare hun holder mandens underbukser…..
  Jeg har heldigvis kun mødt meget søde mennesker da jeg gik gravid….og specielt min læges vikar (som tog i mod mig da jeg blødte) som sagde til mig at min graviditet var noget mere værdifuld end ellers (mange vil nok blive stødt over den kommentar, men hun har da ret)…..
  Men jeg håber jeres klage over hende hjælper så hun ikke kommer med flere dumsmarte bemærkninger.
  Knuzzer Jinnie og Christian (som dog var ene-barn)

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.