Close
Log Ind Opret Bruger

mødre til 2 eller flere ?

 • 13 november 2016, 23:36

  Hejsa . 🙂 

  Denne her er nok mest til dem som er mor til 2 eller måske flere. 

  Jeg er gravid med barn nr2. Ikke planlagt men stadig et ønske barn . Jeg har i forvejen en søn på snart 8 år som jeg altid har været alene med . Jeg kommer også til at være en del alene med den lille ny, da far til barnet som jeg har været sammen med i 3 1/2 år og jeg ikke bor sammen,  selvom vi gerne ville, men vi har ikke mulighed for at flytte sammen  som tingene ser ud lige nu. 

  Nå. sagen er den at min familie, eller mest min fars kæreste, ikke laver andet end at fortælle mig hvor hvor hårdt jeg vil få det, jeg får nok at se til med 2 og jeg ville intet kunne det første lange stykke tid, de /hun forsøger ( føler jeg) at skræmme mig, med skræk historier om den gang de fik mere end 1 barn. Nu er det bare sådan at deres børn er kommet trip trap og min søn er altså 8 til den tid og han er ved sin far fra onsdag til søndag hver 2. Uge . Jeg har altid været alene med ham, og det har aldrig været en belastning for mig . JA jeg ved jeg vil få nok at se til og ja jeg ved at det ikke bliver lige nemt altid, men jeg tager det slet ikke så voldsomt som de får det til at lyde, og jeg ved jeg sagtens kan klare det.  

  Er det mig der tager for let på det? Eller har de helt ret . Vil meget gerne høre fra jer mødre med 2 eller flere børn som også var en del alene med det,  hvordan det var for jer?. Selvom jeg ved at man ikke kan sammenligne, vil jeg meget gerne høre det . . 🙂 

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.