Close
Log Ind Opret Bruger

mme og natten. hvordan ? kold ?

 • 22 juli 2020, 23:33

  Hej😃

  Da jeg snart skal starte på arbejde igen har vi besluttet at starte op på mme til nat og om natten. (Ammer ikke om dagen længere)

  Vi er lige så stille begyndt med nan pro 1 (da det er dejligt nemt med de drikkeklar om natten og på tur med overnatning. Bare lidt dyrt i længden)

  Mine spørgsmål er; må man blande det op i kold kogt vand? Skal der varmes lidt op i microovnen? Må man koge vandet og lade det stå i sutteflasken på bordet til man skal bruge det og så blande med mme? 

  Nogle steder står der, at man må blande til dagen om fx morgenen og så bruge af det løbende (fra barnet er 4 måneder). Andre steder står der, at man skal bruge det indenfor 1 time efter det er blandet

  Nogen der ved noget?? 😅🙈

  Det skal være så nemt som muligt for os om natten 😴

  (Jeg har skiftende vagter, nat, aften, weekend. Hvis ikke var jeg blevet ved med at amme)

  22. juli 2020 kl. 23:48

  Om natten var det nemmeste for os at koge vandet, sætte det i køleskabet og blande det med mme i flaskerne (evt. i en stor flaske først også hælde op i sutteflaskerne). Så mme først bliver blander i når vandet er koldt (Må stå i køleskabet i 24 timer). Også varme i mikroovnen når de skal bruges.

  Fra flaskerne er varmet med mme i skal de drikkes indenfor en time (ikke opvarmes igen).

  Over 4 måneder må du også tage vand direkte fra hanen og blande med mme og varme op.

  Og så er det nok forskelligt hvad man synes er lettest 🙂

   

  Der er også nogle. der har koldt (kogt) vand i en termoflaske og kogt (varmt) vand i en anden, som de så blander sammen om natten med mme i soveværelset.

  Avatar
  Anonym
  23. juli 2020 kl. 11:18

  Mine har aldrig ville drikke kold mme, men hvis din vil det, så er det fint. Jeg ved at nogle tager de der brikker under dynen, så de har kropstemperatur når de skal bruges. Det har jeg aldrig kunne finde ud af. Men jeg varmer vandet i mikroovnen – bruger et milkymeter, så jeg ikke hele tiden skal vurdere hvor varmt det er og så kommer jeg pulver i bagefter. i en periode havde vi det kolde vand afmålt i flaskerne i køleskabet og kom så kogende vand i den rette mængde og så pulver, det var også nemt. Vi fandt hurtigt ud af mængderne altså hvor meget koldt mod varmt vand der skulle i 🙂 Nogle bruger flaskevarmere tror ikke de er så dyre

  23. juli 2020 kl. 11:32

  Vi gør det at vi tager en flaske med (hane) vand med ind i soveværelset, når vi går i seng. Vi varmer den gerne lidt i micro inden, så den er lun/varm + vi tager pulver med ind i en beholder. Så blander vi flasken, når den skal gives. Så flasken når gerne at stå et par timer inden at hun skal have den. Så er vi fri for at stå op om natten. Det kan nærmest gøres liggende kissfrown

  Avatar
  Anonym
  23. juli 2020 kl. 14:11

  Da min datter fik flaske, der gjorde jeg dem klar (altså blandede vand og pulver), og satte i køleskabet. Så skulle de kun lige varmes i mikroovnen. Min datter brugte væsentligt længere tid på at falde i søvn efter kold mme, da hun så skulle bruge energi på at varme væsken i kroppen. Så jeg brugte de 20-30 sekunder på at stå ud af sengen og varme den – så sov hun glædeligt videre uden problemer/opvågninger. ????

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.