Close
Log Ind Opret Bruger

Mit barn er bagud…:-(

 • 5 april 2013, 10:00

   Hej med jer!

  Jeg har ikke været særlig aktiv på mm, har virkelig hænderne fulde med to basser – en pige på 2.5 år og en dreng på 8 mneder.

  Vi har mange problemer med vores pige, hun snakker ikke ret godt endnu, der kommer ikke rigtig nogle sætninger – hun laver den samme scene hver morgen når hun skal have tøj på, selvom det er noget man har været igennem 10.000 gange..Hun forstår det ligesom ik, og alm pædagoriske redskaber virker ikke..

  Nu har de lavet sådan en kurve på hende i vuggestuen – den viser desværre at hun er bagud på alle områder, på nær motorikken..Så det er det kognitive, sociale, sans for omverden osv…

  Var helt ødelagt over den information – men på den anden side giver det mening, og svar på alle de bekymringer jeg har haft omkring hendes adfærd.

  Hun har svært ved at høre efter når vi taler til hende (ørene fejler ingenting) falder meget, leger helst selv, glemmer det hun var igang med. (fx..kan være på vej ind efter en bog, ser sine støvler på vejen, og vil så have dem på og ud) Bliver så rasende når man siger nej. Bliver ofte gal, og har lidt svært ved at komme ud af det igen.

  Hun var en speciel baby fra starten, havde kolik i 3 måneder og hun afviste mig meget – havde ingen hengivende periode til mig. Hun haved slet ikke brug for mig, eller andre. Var alt for selvstendig, og er stadigvæk. Vil kun hvad hun selv vil.Hun krammer og kysser heller ikke meget. Man skal bede hende om det, for det meste. Hun er ikke bare i trodsalderen, hun har altid været sådan.

  Er så pludselig nu, blevet meget glad for sin pude, har aldrig været glad for noget specielt før.. Har heller ikke brugt sut. Det ligesom om at hun springer lidt i sin udvikling. Der er så meget ved hende jeg ikke forstår, også i vuggeren er der ting de ikke helt kan følge..

  Når alt det er sagt, så er hun selfølig skøn i så mange andre hensender, og sjov. Og er også ved at blive en rigtig kærlig storesøster – hvilket gør mig lykkelig.

  Men jeg er virkelig bange for at hun har en brist, vi ikke kan gøre noget ved. Jeg tog noget antidrepressive i den første halvdel af min graviditet, har dog ikke gjort det siden. Men jeg er så bange for hun har taget skade.. 🙁 Men er der nogen der har kendskab til noget ligende?? jeg kunne virkelig godt bruge lidt sparring. 

  Tak for du læste med..

  Kh Misvegas

  24. januar 2022 kl. 16:14

  Vil meget gerne høre hvordan det gik din datter? da jeg står lidt i samme situation.

  24. januar 2022 kl. 21:09

  Jeg er på ingen måder ude på at give din datter en diagnose……men prøv at læse lidt op på emnet Infantil Autist……det kan være, at I kan drage paralleller…..og derved få nogle redskaber til, hvordan nogle af konflikterne kan håndteres❤️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.