Close
Log Ind Opret Bruger

Misvisende tests? HJÆLP!

 • 22 august 2021, 20:10

  Søstre!

  Kan nogen hjælpe mig med at hitte rede i dette:

  Jeg er 3+2 henne (… altså har jeg slet ikke en jordisk chance for at vi om jeg overhovedet er gravid endnu). Jeg blev insemineret for 9 dage siden (ingen indsprøjtninger og dermed ingen HCG ind i kroppen under processen). Jeg tog så ‘Apotekets Tidlig Graviditetstest’ forleden og den havde ne skyggestreg (Yay!) – I alt har jeg taget hele 9 af slagen på 3 dage. Samtlige af disse har vist en lille bitte utydelig streg – men Hey! Det betyder jo gravid ikke? Vi lavede desuden en ‘vandtest’ (vand i stedet for urin) og her var der ikke skyggen af en skyggestreg. Perfekt ! Så må der jo være HCG i mig ergo må en graviditet være igang.

  Så supplerede vi med endnu et tidlig test-mærke (RFSU) og PIST VÆK var stregen! Lamslået! Og her kommer det værste: Den nye test er mere sensitiv end apotekets (se billedeforklaring nedenfor). Dermed burde den have vist en stærkere streg. Men der var nul, niks, nada!

  Kan nogen hjælpe mig med om jeg er helt idiot her, eller er der nogen rivende galt med apotekets tests? (shiiiit der må være mange andre end mig der er grædefærdige over de skyggestreger der).

  Billedeforklaring:

  (Alle tests på billedet er taget fra samme kop urin og på samme tidspunkt)apotekets-tidlig-test-sammenligning

  Test 1 til venstre: RFSU ‘TEST OFTE’ (måler 25 mlU/ml)

  Test 2 i midten: RFSU ‘TEST TIDLIDT’ (måler 10 mlU/ml)

  Test 3 til højre: ‘Apotekets Tidlig Test’ (måler 25 mlU/ml)

  Sidenote: Jeg begriber i øvrigt ikke hvordan apoteket kan kalde dette for en tidlig test når den ikke måler 10 mlU/ml?

  Anyways… Bør jeg give op her? Altså når RFSU tidlig testen ikke viser noget. Seriøst jeg er grædefærdig.

  22. august 2021 kl. 20:33

  1. Ja apotekets test er håbløs og man bør virkelig ikke tage dem medmindre man center til minimum 4+1

  2. nej løbet er bestemt ikke kørt. Jeg testede negativ 3+1 men flot positiv 3+3 (tidlig teste fra babyplan) så prøv igen om 2 dage 🤞🏻

  22. august 2021 kl. 20:43

  Tusinde tak 🙂 Jeg må få fat i dem der fra babyplan så. Er så øv over ‘Apotekets…’ at jeg tænker at klage over dem. Det er jo frygteligt at opleve sådan noget her…

  22. august 2021 kl. 21:30

  Har KUN dårlige erfaringer med apotekets tidlig test.
  fik også den flotteste skyggestreg! Kunne ses i strakt arm og det hele.. tog så en valmed bragene negativ.

  dagen efter kom min mens. Skuffelsen var stor!

  22. august 2021 kl. 22:27

  Puha ja det er simpelthen så uretfærdigt. Den test bør tages ud af markedet. Jeg ringer til dem i morgen og 1) gør opmærksom på at de skriver i deres indlægsseddel at selv en utydelig streg også betyder positiv (seriøst det står der), 2) at de bør tage dette problem op til overvejelse og 3) at jeg kræver mine penge. Bum!

  Jeg er så ked af at høre at andre oplever dette og at du også har været offer for sådan en dårlig test. Det er sgu for dårligt !

   

  24. august 2021 kl. 05:24

  Steffio – har du testet igen?

  25. august 2021 kl. 08:04

  GM16 Ja det har jeg. Jeg testede en skyggestreg på 3+2 (brugte RFSU tidlig test denne gang). Idag er 3+3 og skyggestregen er væk… Aner ikke lige hvordan jeg skal forholde mig… 🙁

  25. august 2021 kl. 08:11

  Jeg er lidt i tvivl om det er en skyggestreg faktisk for den er jo så utydelig, men igår troede jeg helt og holdent på det…

   

  25. august 2021 kl. 12:31

  Jeg kan desværre ikke rigtig se en tydelig streg; i hvert fald ikke på din 3+3 🙁 Den burde være tydeligere end 3+2. Jeg ville vente 3-4 dage med at teste igen, så du også rammer dato for forventet mens 🙂 Krydser fingre for dig.

  25. august 2021 kl. 14:14

  Tutski – du har helt ret. Stregen er væk igen (hvis det da nogensinde var en rigtig streg) så ja jeg må vente.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.