Close
Log Ind Opret Bruger

missed abortion

 • 26 februar 2004, 19:13

  Hej, er ny på siden og har lige oplevet en missed abortion.
  Fosteret var dødt i uge 8 og havde været dødt i en uge da det blev opdaget. Det er simpelt hen det værste der kunne ske. Det er min første graviditet og den har været 1½ år undervejs. Jeg blev først tilbudt medicinsk abort. Da jeg efter to forsøg stadig ikke havde fået det hele ud, måtte jeg i mandags til udskrabning. Jeg bløder nu kun lidt og har ikke ondt. Jeg håber bare sådan at jeg snart er klar igen. Vi stod for at skulle i behandling da vi var så heldige at det skete naturligt, men nu starter vi nok op i behandling efter 1. eller 2. mens. Vi har snakket om at prøve igen når jeg stopper med at bløde. Jeg håber bare sådan det hurtig lykkes igen men hvad er chancen med den baggrund jeg har? Det var den 17/2 det blev opdaget og jeg synes ikke jeg er kommet nogen vegne rent psykisk endnu. Jeg har endnu ikke været på arbejde og så sent som tirsdag og idag har jeg haft den store tude tur og ondt af mig selv.
  Er der nogle der også vil dele deres erfaringer???

  MVH årgang 74

  Avatar
  acl
  27. februar 2004 kl. 18:17

  Hej 74\’
  Sikke noget kedeligt noget.

  Det gør så pokkers ondt når det sker og jeg kan udmærket godt følge dig og ved desværre også hvordan det er. Til juni er det et år siden og er endnu ikke blevet gravid igen.

  Det tar den tid det tar til at komme over det og man tuder sgu hele tiden, men som dagene går så bliver det lettere. Jeg trøster mig med,at der sikkert var noget galt med fostret og hellere tidligt end sent. Var hjemme i 14 dage, vi reagere jo aldrig ens.

  Håber du snart kommer oven på og forhast dig nu ikke med at prøve igen. Vi har prøvet i 2 år 8 md så jeg ved godt at man ikke kan vente til at det sker igen snart.

  Pas på dig selv.

  tanker Christina

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.