Close
Log Ind Opret Bruger

Mine tanker køre i ring

 • 13 september 2009, 21:13

  Hej, her er lidt tanker jeg har brug for at tænke højt.

  Kan stadig ikke forene mig med tanken om donorsæd, og kan ikke forstå at jeg ikke bare er glad for at der måske findes en hurtig og billige mulighed. Jeg er simpelhen bange for at når/hvis jeg bliver gravid med donor sæd, at jeg konstant vil tænke på at det ikke er min mand der er bio far og at jeg ikke vil kunne holde ligeså meget af barnet….. Mærkelige tanker, som jeg også har indviet min mand i.

  Min mand er klar til donorsæd og jeg burde være glad for at han er klar, men kan ikke bare lige springe ud i det, så længe jeg ved der er en reel chance for at min mand kan blive far -og det kan han da hans sædtal ligger på 1-4 mio, så det burde kunne lade sig gøre med ICSI, men har ikke givet positivt resultat ved de sidste 3 forsøg 🙁

  Vi er enige om at købe et forsøg, hvis det forsøg vi er igang med nu ikke lykkes, men de ca 25.000 kunne vi jo godt bruge på så meget andet i fx huset, så hvis bare jeg dog kunne sige til mig selv; Du vil gerne være gravid, du har ventet i 3 år nu, så vælg dog at bruge IUI’et med donorsæd også er det ligesom ude af verden = et problem mindre. Syntes jo at livet står på stand-by i denne BIB tid, kan ligesom ikke komme videre med livet før de børn, så hvorfor skal jeg gøre det så svært for mig selv, når det måske kunne blive så let!

  Det er hvad mit hoved er fyldt med og om få dage er der en reel mulighed for at bruge donor, papirene er underskrevet!!! -så min tanker køre i ring omkring donor/ikke donor.

  Hilsen Libber.

  14. september 2009 kl. 13:56

  ?

  15. september 2009 kl. 11:12

  Kære Libber

  Vi har "talt" om det før og nøj hvor jeg sagtens kan sætte mig ind i dit problem! Når der nu er en reel chance for at din mand kan blive biologisk far til jeres barn, skulle det jo kunne lade sig gøre og jeg forstår sagtens din tøven ved at gå videre til donorsæd, for tænk nu hvis det kunne lykkes med din mands sædceller! Det er så mega hårdt at det for det første ikke bare vil lykkes at blive gravid på normalvis, men at man så oven i købet skal bruge sæd fra en donor er næsten ikke til at bære, det var jo ikke sådan ens drøm så ud! Jeg ville ha det på nøjagtig samme måde hvis jeg stod i din situation.

  Men når det så er sagt, synes jeg det er utrolig flot af din mand at han er parat til at gå skridtet videre og benytte donorsæd til at gøre dig gravid. Det siger vel noget om at han bare gerne vil have at du bliver gravid så I kan blive forældre, uanset om han bliver biologisk far til barnet. Det er flot af ham! Tror han blir en fantastisk far

  Og I bliver jo forældre til det her barn uanset hvad! Og barnet vil kun kende jer som dens mor og far!

  Jeg ved godt det er lettere sagt end gjort bare at benytte donorsæd, når det nu ikke er det, der var ens drøm fra starten af, men hvis man skal se på det positive i det så: får du stadig lov at blive gravid, din mand vil være med i hele graviditeten og til fødselen. Barnet har inde i maven kunne høre din mans stemme og vil altid kun kende ham som far, de vælger jo en donor der ligner din mand på flere områder, så ingen vil sikkert kunne se at han ikke er biologisk far til barnet (selvom det også er noget af det jeg selv har det sværest med, tænk at det ikke får min mands flotte gener, suk).

  Men kære Libber, jeg ved det er en hård beslutning og kun dig og din mand kan tage den… og det skal føles rigtigt! Hvis jeg var i din situation ville jeg også kæmpe med næb og klør for at det skulle lykkes med ICSI med min mands sædceller før vi tog det næste skridt, donorsæd. Jeg er desværre ikke i den situation og prøver hver dag at overbevise mig selv oppe i hovedet om at jeg er heldig hvis jeg bare blir gravid med donorsæd, da vi ikke har andre muligheder for at blive forældre (jo adoption, men der er vi slet ikke endnu). Vil jo bare så gerne være gravid og blive mor og have den mand jeg elsker som far til mit barn… Og det er jo slet ikke sikkert det så lykkes lige med det samme selvom I vælger donorsæd, se bare på mit forløb, suk…

  Rigtig meget held og lykke med valget og forhåbentlig snart en graviditet.

  fra Lupas, som har mange af de samme tanker som dig…

  15. september 2009 kl. 12:12

  Ja – jeg kan også sagtens følge jeres tanker. Langt hen ad vejen i samme situation – her er det "bare" et spørgsmål om donoræg.

  Den svier. Men vi har taget beslutningen og skal nu starte på 2. donorforsøg. Der er i teorien også en chance for mine æg da jeg stadig har flere tilbage. Men intet er jo sket i alle de forsøg vi har været igennem og flere og flere punkter peger på, at mine æg er af en dårlig kvalitet. Jeg er et famillieøre og jeg har altid glædet mig til at føre generne videre. Men det bliver der ikke noget af og det gør rigtig ondt. Men det er min mulighed for at blive gravid og vores eneste chance for at blive forældre. Med den lange sagsbehandling der er med adoption ville vi højst sandsynligt blive for gamle til at få et spædbarn…

  Den proces vi har været  igennem med forsøg med egne æg har på sin vis været god i og med den har givet os tid til at vænne os til tanken. Det har været meget vigtigt for os. Om du er nået til din beslutning endnu, Libber? – puha! jeg kan sagtens sætte mig ind i at det svært når nu din mand producerer sæd. Du skal ikke slå dig selv i hovedet med at du ikke bare kan beslutte dig. For det ER svært!

  Mht til økonomien kommer den hos os i anden række. Vi bruger de penge vi har sparet op til udbetaling til en bolig. For hvis vi ikke får børn har vi alligevel ikke brug for et større hus! Får vi børn – så finder vi ud af det!

  Så selv om de 25000  du nævner, er mange penge så tror  jeg det er vigtigere at du mærker efter om det er det forsøg du har brug for.

  Lupas og jeg skal bruge donor og vi sidder alle tre med tankerne om generne. Men herhjemme snakker vi også – meget naturligt – om i hvor høj grad miljøet spiller ind og hvor meget man præger sine børn med sin opførsel. Vi er blevet enige om at det er af stor betydning. På den måde vil jeres mænd og jeg også komme til at ligne børnene.

  Held  og lykke til jer  begge.

  Julie

   

   

   

  15. september 2009 kl. 21:58

  det hjælper rigtig meget at andre reflekter på det man har skrevet.

  Jeg tror måske det har løst sig selv i første omgang, da aftalen med klinikken var; at vi skulle bruge halv donor, hvis der var en passende mængde æg -og det er der jo ikke. Jeg har 7 og da jeg blev startet op vurderede lægen at at jeg godt kunne komme i kort behandling, da der var 8 i den ene side og 10 i den anden, men "kun" 7 har udviklet sig og på lang "plejer" jeg at have omkring 15 stk., så jeg tror de har vurderet forkert, i forhold til at målet var en passende mængde.

  Så nu håber vi på at de vil give os et forsøgt til, hvis det bliver nødvendigt, hvor jeg kommer i lang behandling også er jeg forhåbelig klar til halv donorsæd 🙂 Så vi håber lægen lytter til os i morgen ved ÆU.

  Syntes det er et spændende emne om arv og miljø, da jeg i forbindelse med mit studie har læst en del om det, som du skriver Julie præger vi jo børnene selv, det kan man jo bare se med adoptiv børn. Jeg kan mærke at jeg kommer tættere og tættere på at acceptere det. Tanken om donorsæd bliver lettere at tænke, så det tyder godt.

  -og ja, hvor er vi egenteligt heldige at vi har den mulighed for at bruge donoræg/sæd, håber vi alle får hvad vi ønsker os= Børn.

  Jeg havde ellers i mit hoved sat grænsen ved 35 år ( er 33 år) så måtte der ske noget ( =donorsæd) men er nok nået frem til at det må blive før, da det jo ikke er sikker det bare lige lykkes fordi man bruger donor, som du oplever Lupas.

  Held og lykke til os alle.

  Knus fra Libber

  16. september 2009 kl. 09:54

  Det vil altså sige at alle æg bliver befrugtet med "egen sæd" i denne omgang?

  Og så er der æu i dag.

  Puha!

  Held og lykke med det. Håber virkelig at der kommer guld ud af jer begge

   

  Julie

   

  16. september 2009 kl. 21:34

  Så kom dagen for ÆU og vi havde bestemt os for ikke at bruge ½ donorsæd, da jeg ikke havde dannet så mange æg som forventet.

  Det blev til endnu færre æg, en jeg frygtede "kun" 3, men som manden siger, vi må jo glæde os over der var de 3, (utroligt som han kan se positivt på tingene, når man nu selv er trist og skuffet!)

  Ved sidste forsøg blev ingen af æggene til ÆO, så jeg har virkeligt svært ved at tro på at 3 æg skal give ÆO, så piger jeg har viiiiirkelig brug for krydsede fingre og god karma til mine 3 æg.

  Selve ÆU gik fint, har nu prøvet de 4 gange. 3. og denne 4. gang var til at holde ud (har ellers haft problemer med venstre side, som plejer at gøre mega ondt) Har fundet ud af at dobbelt lokal bedøvelse og mofin i lind strøm virker smertelindrende!

  Knus fra Libber

  17. september 2009 kl. 12:01

  man skal ikke kimse ad morfinen

  Held og lykke med det! Jeg krydser fingre!

  Julie

  Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.