Close
Log Ind Opret Bruger

mindre aktivitet

 • 30 oktober 2016, 14:38

  Hej de damer 

  jeg har lige et spørgsmål som jeg håber i kan besvare ??

  Jeg var i tirsdags indlagt på Holbæk sygehus da de mente at jeg havde åbnet mig 2 cm og min livmoderhals var blød og afkortet. Jeg blev så tjekket igen onsdag morgen og scannet hvor det viser sig at lillemanden har lagt sig med numsen og benene i bækkenet, hvilket er grunden til at maven er sunket og jeg har haft ondt. Lægerne forsikrede mig dog om at vores lille dreng har det perfekt og hygger sig inde mavsen, og der var ingen grund til at jeg kom ind til tjek før fødslen ?? 

  Siden torsdag har jeg ikke rigtig mærket så meget liv som jeg plejer og det bekymre mig en del.. har mærket ham et par gange om aftenen men det er ikke i nærheden af hvad jeg plejer.. er det helt normalt når de har lagt sig i bækkenet?? Det skal lige siges at jeg kun er 27+5.

  mvh.

  en bekymret førstegangs gravid 

  30. oktober 2016 kl. 14:48

  Kære du, 

  Hvis jeg var i dit sted, så ville det eneste der kunne berolige mig være, at ringe til fødegangen. 

  Jeg er mor til 3 og både ved den første og den tredje graviditet havde jeg oplevelsen af mindre liv. Jordemødrene er meget bedre til at vurdere hvad der skal gøres end alle os her på mm , og det er det de er der for.

  30. oktober 2016 kl. 15:00

  Ja ender nok også med at jeg ringer til dem.. ville bare lige hører om nogle af jer herinde kendte til det  smiley 

  30. oktober 2016 kl. 15:56

  Hejsa 

  Jeg forstår godt din bekymring… jeg har selv en lille fis der har sat sig med numsen helt nede i bækkenet. 

  Jeg var til vendingsforsøg forrige onsdag, hvor lægen dog måtte give op da det ikke lykkedes at vende hende trods mange forsøg. 

  Nu er jeg godt nok længere henne end dig – men jeg har oplevet det samme som dig med at hun ikke er så "aktiv" som hun plejer og derfor kontaktede jeg også FG for at høre hvordan og hvorledes. Jeg fik at vide at det er fordi pladsen ikke er så stor når de "sidder" på den måde. Ellers fik jeg det råd at drikke noget iskoldt vand eller hvad man nu har – hvis jeg syntes at der gik for lang tid imellem sparkene-så "rumsterede" hun mere.

  Vil dog sige at du endelig bare skal kontakte FG – for her får man bare en anden ro ved lige at sikre sig at alt er som det skal være.

   

  håber du kanbruge mit svar til lidt  

   

  Held og lykke med bebsen 

  30. oktober 2016 kl. 16:09

  Tusind tak for dit svar smiley det var meget beroligende at læse. Jeg prøver mig frem og ser tiden an, ellers må jeg ringe til FG. 

  Og held og lykke med din lille pige smiley

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.