Close
Log Ind Opret Bruger

MIN MAND VIL IKKE HAVE FLERE!

 • 27 juli 2022, 05:43

  hallo allesusammen..

  Som der står som emne, så ønsker min mand ikke flere børn.
  vi har 2 rigtig dejlige piger, men jeg har et ønske om endnu et barn. Jeg tænker jeg jo skal respektere min mands ønske om ikke at få flere, men jeg føler også at han jo går i mod mit ønske. Hvad er dog rigtig og forkert i denne situtation?

  27. juli 2022 kl. 07:10

  Det var det samme herhjemme. Jeg ville gerne ha nr 3, men kæresten sagde nej.

  En dag før påske snakkede vi (sådan en alvors snak) og der havde han så pludselig skiftet mening.. jeg tror bare vores yngste skulle være lidt ældre før min kæreste kunne overskue det igen.

  Jeg blev gravid i første omgang, men endte i bio ig er desværre ik blevet gravid endnu..så pt står projektet lidt standby

  27. juli 2022 kl. 07:52

  tror måske også det har noget med alder på vores børn ( 3 og 1 måned )

  men han virker så afklaret og det er jeg bare slet ikke – han vil gerne steriliseres, så afklaret er han. Og der føler jeg jo han tager noget fra mig ved at blive det 😬😳

  27. juli 2022 kl. 07:59

  Tænker ikke at der er andet at gøre end at acceptere det og lære og leve med det eller mærke helt nede i maven og gå fra din mand hvis ønsket om 3. barn er vigtigere for dig.

  Det kan også være at i kan finde en mellemvej. Måske en efternøler når de 2 i har nu er blevet ældre.

  Da jeg blev mor for næsten 2 år siden var jeg næsten ret sikker på jeg ikke skulle have et barn til før vores nuværende var 5+ år. Men sådan har jeg det ikke mere, da søvnen er blevet bedre og jeg har fået overskud igen.

  27. juli 2022 kl. 08:43

  Ærligt så synes jeg at det er dig der skal respektere at han ikke ønsker flere børn, man skal ikke påtvinge andre et barn hvis de ikke ønsker det.

  Og som der bliver nævnt så må du jo gå fra ham hvis ønsket er så stort.

  27. juli 2022 kl. 11:00

  Der er ikke noget som er rigtigt eller forkert. Men du skriver i lige er blevet forældre igen, så måske lige tidligt nok, at tage stilling til om man skal have flere børn eller ej. Tænker i begge to skal se tiden an.

  27. juli 2022 kl. 15:05

  Jeg vil, ligesom oekomor skriver, anbefale at I begge venter og ser tiden an. Når jeres yngste er blevet et par år, kan I begge have skiftet mening 😊

  27. juli 2022 kl. 15:31

  Er det rigtig forstået at jeres yngste kun er 1 måned? I så fald synes jeg I begge skal slå koldt vand i blodet. Du med at tage snakken om barn nr. 3 til den yngste er lidt ældre og din mand med at blive steriliseret. Så er alle muligheder jo stadig åbne for senere at tage snakken igen. Er din mand så fortsat modstander af at få en 3’er, må du gøre op med dig selv om du kan leve med det eller vil gå fra ham med ønsket om at få det 3. barn.

  Mine 2 børns far ville ikke have en 3’er. Dette accepterede jeg, selvom det var et stort ønske. Senere hen gik vi fra hinanden af andre årsager. Jeg forsøger nu at få en 3’er med med min “nye” kæreste (som ingen børn har) som jeg dog har været sammen med i godt 3 år.

  31. juli 2022 kl. 20:53

  Jeg tænker også, at I skal se tiden an. Du er stadig påvirket af hormoner, han er måske mest bare rigtig træt. Men især synes jeg, han skal vente med at blive steriliseret – den beslutning tager man jo ikke lige om.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.