Close
Log Ind Opret Bruger

min hjemmefødsel

 • 3 juni 2009, 10:05

  jeg er ikke så aktiv her inde.. men vil lige skrive om min fantastiske hjemmefødsel. håber der med tiden er flere der vælger dette, det er så fed en oplevelse..

  Natten mellem den 19 og 20 marts 2009 går mit vand, det er klart og der er meget af det.. kl er ca 00.30. jeg ringer til min jordemoder, da min første fødsel gik meget stærkt. jeg har endnu ikke veer. min jm beslutter sig for at komme. min mor kommer også, hun skal deltage i fødselen, og evt tage sig af den store hvis han vågner.

  jm kommer kl ca 01.30 og tjekker hjertelyd, den er fin.. vi alle lægger os og prøver at få noget søvn. jeg kan dog ikke rigtig sove, dels er jeg spændt og vandet render stadig ud af mig..

  kl 06.20 bliver jeg undersøgt, ca 2 cm åben. vi ringer til min søster som kommer med morgenbrød, vi spiser alle morgenmad – rigtig hyggeligt. stadig ingen veer… kl 9 kører min søster, hun tager magnus med. jm kører ud og tager et par konsultationer og jeg går i bad. derefter går jeg en tur sammen med min mor..

  kl ca 9.30 begynder der så småt at komme veer, men de er ikke slemme… kl. 11 begynder de at gøre ondt, jeg sidder på knæ inde ved min seng. kl 11.20 får jeg varme ingefær klude, dejligt.. de lindre lidt. der er stadig god hjerterytme.

  kl 12.45 får jeg pressetrang, er 8 cm åben og må presse lidt.. hovedet er helt nede. gisper gennem et par veer i håb om at hovedet rotere færdigt.

  kl 13.08 kommer op og ligge på siden, stadig god hjertelyd.. hovedet er endelig ved at være på plads.

  kl 13.27 hovedet på bækkenbund og jeg presser… (siger vist også av for satan)

  kl 13.40 føder jeg en dejlig pige, 54 cm lang og 3850 g. apgar 10/1 – 10/5 vi alle var dog sikre på at det blev en dreng, så det kom noget bag på os.. men sikke en dejlig overraskelse..

  kl 13.51 fødes moderkagen, den er fin.. og jeg har ingen bristninger der skal syes..

  Min datter skal hedde karla, go sutter rigtig godt.. vi ligger lidt i sengen, og kl ca 15 kommer min søster med magnus. vi går ind i stuen og kigger på karla og hygger med kaffe og kage.

  kl 16 kører jm. og vi alle hygger.

  alt i alt en super dejlig fødsel, go skal jag have flere, ja så bliver det hjemmefødsel igen.. stor tak til hjemmefødselsordningen i region sjælland..

  Hilsen Luise

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.