Close
Log Ind Opret Bruger

Min hjemmefødsel

 • 28 marts 2008, 10:00

  Fødselsberetning

  Hej piger

  Så blev der tid til at skrive om min efter min mening helt fantastiske fødsel (det syntes man vel )

  Jeg var til jordemoder onsdag og få akupunktur. Om natten kl. 1 kunne jeg ikke rigtig sove for plukveerne blev til veer.

  Det blev morgen og manden blev sendet afsted, med besked på at holde sig klar. Jeg kørte min søn i børnehave (med vepauser) og fortalte dem at jeg havde veer.

  På vej hjem ringede den ene jordemoder og fortalte at hun havde overtaget vagten, da den anden var fløjet over med en anden der skulle føde (puha. der blev jeg sku lidt nervøs). Jeg fortalte om veerne og hun gav mig besked på at tage hjem og hvile.

  Kl. !3. syntes jeg godt at manden må komme hjem, og ringer også til børnehaven for at få en kollega til at tage min søn (han er i den børnehave jeg normalt arbejder i).

  Jeg ringer til jordemoder kl. 13.15 og hun møder os på sygehuset kl. 13.30, jeg er stadig lidt i tvilv om veerne giver noget. Bliver undersøgt og er 5 cm. åben, vil bare så gerne hjem og fyde karet. Det syntes hun er er god ide, og hun henter sine ting og kommer lige efter.

  Vi prøver at fylde karet, men løber tør for varmt vand . Men superjordemoder og far koger vand til det store kar. Jeg har ikke tid for veerne tager til.

  Kl. 15.35 sætter jordemoderen nogen akupunkturnåle foran og bagved, for at gøre noget sagde hun bagefter

  Endelig kl. 16.08 kommer jeg i vandet. 16.30 får jeg pressetrag, det er en hindeblærer, og da jeg bliver undersøgt er jeg 8-9 cm åben. Hun tager vandet og hovedet bliver født så jeg kan mærke hans hår, 16.49 blev han født, med hånden ved kinden (derfor bristede jeg og måtte sys lidt).

  Han fik 10 i apgar, og skreg ligeså meget som moren lige havde gjort .

  Vi sad lidt i vandet, så kom jeg op og fødte moderkagen og blev syet. Tog et hurtigt bad og lagde ham til, derefter blev han vejet og undersøgt (4900 g og 58 cm) ,alt var som det skulle. Jordemødrene havde begge skudt for lavt

  Senere kom storebror og min kollega og delte gaver ud (juber)

  Min mor sad på færgen da jeg fødte så hun ankom til et få timer gammelt barnebarn.

  Det hele var bare en god og rolig oplevelse. Jeg følte mig virkelig tryg

  Hilsen Karen og Andreas.

   

   

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.