Close
Log Ind Opret Bruger

Min datter vil ikke sin flaske

 • Avatar
  Anonym
  4 september 2019, 14:47

  Min datter på tre måneder vil ikke spise sin flaske. Fra igår aftes kl. 23.30 til kl. 10.50 har hun indtaget 150 ml. MME fordelt på 3 flasker. Hun har altid været svær at blive klog på i forbindelse med mad. Da vi gik over til flaske efter 14 dage (da hun ikke tog på ved amning) spiste hun virkelig meget men græd efter hvert måltid, så jeg kunne ikke finde ud af om hun var mere sulten eller om det var maveproblemer. Jeg slog det hen som maveproblemer, men nævnte det dog til 5 ugers undersøgelsen, at jeg synes hun havde lidt problemer i forbindelse med spisningen, men lægen sagde ikke noget til det. “Børn er jo forskellige”

  Nu er hun så begyndt at græde hver gang jeg vil give hende flasken. Når hun spiser drejer hun hele tiden hovedet væk og slipper flasken.

  Jeg startede med at bruge Avent flasker skiftede til en nr. 2 sut uden resultat. Efter samtale med SP købte jeg MAM flasker med en mere flad sut (så har du jo gjort noget, som min SP sagde). Synes det virkede lidt bedre i et par dage, men nu er vi tilbage til det samme igen.

  Er der nogle af jer der har prøvet noget lignende? Jeg har været ved kiropraktor, Zoneterapi, Kranio Sakral. Forsøgt med forskellige typer MME. Intet hjælper. Min SP siger det må være min datters ansvar at spise, at jeg ikke kan gøre mere. Min SP er pt. ikke bekymret selvom hun ikke tager nok på, da hun stadig vejer over gennemsnittet.

  Mon det bliver bedre når hun får grød/mos men hun skal jo have sin mælk?

  På forhånd tak.

   

  4. september 2019 kl. 19:13

  Har I fået tjekket tungebåndet om det måske kan være lidt stramt?

  Min søn var godt nok kun knap en uge gammel da hans blev tjekket og øre, næse, halslægen klippede det selvom det drejede sig om få milimeter havde det en kæmpe effekt på hans lyst til at spise.

  Ellers har jeg ikke nogle råd udover at lade hende selv styre det medmindre hun skriger af sult selv efter at være givet en flaske, og så ikke give flaskerne for tæt/for ofte.

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.