Close
Log Ind Opret Bruger

Min 4 årige driver os til vanvid

 • 16 januar 2021, 19:47

  Jeg har simpelthen brug for erfaring og gode råd. 

  Vores 4 årige er en kæmpe kæmpe mundfuld. Han hører ikke efter, han svarer igen, han har en virkelig grim attitude, han er voldsom overfor hans lillesøster osv osv. Når vi skælder ud eller irettesætter, taler han os efter munden, siger han har forstået det og er enig i at det er lidt dumt det han har gjort. Når vi går lidt yderligere til og sender ham på værelset, er han også meget hurtig til at "forstå" hvorfor han er kommet derind. Det resulterer i at vi hurtig tilgiver og kommer videre, for at der så går 10, min og så har vi balladen igen. Vi har også – i samarbejde med børnehaven og en børnepsykolog – prøvet ikke at skælde så meget ud men rose ham når han gør gode ting, hvilket heller ikke har så meget effekt mere. 

  Nu sidder jeg lidt med et dilemma omkring hvordan jeg griber det an. Jeg er pt hjemsendt og har begge børn hjemme, så jeg ved selvfølgelig godt at det kan være med til at forstyrre ham lidt, men det burde kunne lade sig gøre at ha' nogle hyggelige dage sammen. 

  Sidder der nogen der har prøvet noget lignede der kan komme med et super godt råd? Eller måske har fået en lille diagnose på barnet som jeg måske kan grave lidt i eller bare har gode ideer? Så vil jeg være meget taknemmelig.

  Vil lige tilføje at vi prøver at sørge for at der er rutiner i hverdagen i den her lidt skøre tid 

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.