Close
Log Ind Opret Bruger

MFO og ikke PCOS. Hjælp!

 • 28 juni 2019, 17:04

  Jeg er igang med udredning til fertilitetsbehandling. Jeg blev diagnotiseret med pcos i 2015. Men…. Jeg har nu fået taget blodprøver, og som viser at jeg slet ikke har Pcos alligevel, men muligvis medfødt MFO. Jeg har uregelmæssig cyklus på omkring. 38-52 dage.  Er der andre der har oplevet dette? Hvad betyder MFO for fertiliteten og fertilitetsbehandling?  Jeg er både letter og vred over min nye viden.  Jeg har nemlig været i behandling med metformin (med mange bivirkninger) og har generelt været lidt frustreret over kostændringer mm. og nu viser det sig, at kost overhoved ikke har indflydelse i mit tilfælde..  

  28. juni 2019 kl. 18:35

  MFO? Hvad står det for?

  28. juni 2019 kl. 19:24

  Noget ligende Multi(poly)follicular ovaries.  Det er en medfødt tilstand. ????

  28. juni 2019 kl. 22:31

  Jeg har MFO dog med normal cyklus. Det betyder at man har mange æg og meget nemt bliver gravid. Det er meget svært at finde info om det! Hvis du finder noget må du meget gerne linke.

  2. juli 2019 kl. 21:17

  Jeg har desværre ikke nemt ved at blive gravid, men cyklus svinger fra 38 dage til 53.  Jeg starter i fertilitetsbehandling ved min næste menstruation. Hvad har du fået afvise af lægen om det? 

  19. oktober 2021 kl. 15:37

  Hej Maaskemaaske.

  Må jeg høre hvordan det går dig? Jeg har lige fået konstateret MFO og føler mig helt slået ud af kurs.

  12. januar 2022 kl. 11:50

  Der var også først mistanke om PCOS ved mig, men en fertilitetslæge mente i november 2020, at det var MFO.

  Jeg har både haft perioder med uregelmæssige og lange cykli, men har tidligere – og de sidste 2 år – haft en regelmæssig cyklus på ca. 32-34 dage (dog med enkelte udsving).

  Om det betyder, at man bliver let gravid, ved jeg ikke. Det er som en anden også skriver, virkelig svært at finde information om emnet.

  Jeg er gravid for 3. gang nu, og har en sund og rask datter i forvejen. Min første graviditet endte i MA. Jeg blev gravid i 2. forsøg første gang (maj) og derefter igen i september umiddelbart efter MA.

  Denne gang blev jeg gravid i 5. forsøg, og det spiller muligvis ind, at jeg nu er 8 år ældre. I de perioder, hvor jeg har forsøgt at opnå graviditet, har jeg altid kunnet teste positiv på ÆL, så tror ikke min MFO har indflydelse på min ÆL. I hvert fald ikke hele tiden.

  Anyways – det kan lade sig gøre at opnå graviditet med MFO, så der er ikke nogen grund til at miste modet. Selvom jeg udmærket kender følelsen! Håber det bedste 🤞🏼

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.