Close
Log Ind Opret Bruger

Metformin?? Er kommet i tvivl

 • Avatar
  Anonym
  26 februar 2004, 10:42

  Hej tøser

  Der har været lidt stille omkring mig siden min sidste spontane abort efter mit 5. IUI-forsøg. Nu er jeg imidlertid ved at komme godt til hægterne igen, og har forsøgt at få udleveret metformin, som er et præparat der bl.a. kan være med til at nedsætte abortrisikoen for PCO-piger.
  Det har jeg nu fået udleveret af Maigaard, som har insemineret mig 2 gange. Men jeg har også haft ringet til Skejby, hvor jeg skal i IVF-behandling når jeg er klar, og de siger, at jeg ikke skal have Metformin, så nu er jeg i syv sind.
  Den læge jeg har spurgt, siger at det \”nok ikke vil gavne mig\”, men betyder det, at jeg vil skade noget i min krop eller hvad?
  Jeg er tilbøjelig til at følge Maigaards anvisninger, for han kender mig og min situation bedre end Skejby, men samtidig vil jeg jo heller ikke ødelægge noget, når jeg skal starte op til ivf.
  Hjælp!!!!
  Knus
  Piab

  26. februar 2004 kl. 16:10

  Jeg tror sagtens du kan begynde på metforminen som Maigaard siger. Jeg har hørt andre læger siger at de anbefaler at man stopper når man bliver gravid og npgle der siger man skal stoppe inden 12 uge. Jeg ville skrive til Sven Lindenberg på http://www.pcoinfo.dk og spørge ham ad. Han kender helt klart svaret.
  Håber du får det lige så godt som mig når du begynder.

  Knus og tanker

  TanjaA

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.