Close
Log Ind Opret Bruger

Menstruation efter fødsel?

 • Avatar
  Anonym
  7 januar 2021, 00:51

  Hej skønne damer, 

  Som i kan se vil jeg spørger om menstruation efter fødsel.. 

  Det min første graviditet, og efter blødningsperioden på ca. 40 dage efter fødsel, fik jeg min menstruation da min baby var 3 måneder, nu er hun 4 måneder og nu har min mens været udeblevet i 11 dage.. 

  Jeg undret mig og tænkte den godt kunne være uregelmæssig fordi min krop lige skal i gang igen, men før i tiden var min mens altid regelmæssig, og ammer ikke så tænker ikke det er derfor, tog derfor også en graviditetstest i dag men den er negativ, så ja.. 

   

  Er der andre der har oplevet lignende med at få sin første menstruation også ikke at få den igen næste gang eller ihverfald meget forsinket?

  Avatar
  Anonym
  7. januar 2021 kl. 12:14

  16. januar 2021 kl. 21:04

  Jeg kan desværre ikke hjælpe der… Min datter er næsten 8 måneder og jeg har ikke set skyggen af mens endnu… Men har gået og overvejet det sidste stykke tid om hvor lang tid der er gået før andre har fået deres mens igen..? 😊

  16. januar 2021 kl. 21:27

  Jeg fik min første menstruation knap 8 måneder efter fødslen, og jeg er så i gang med første "rigtige" cyklus nu. Jeg har ammet og gør det endnu. 

  Min cyklus er klart ikke regelmæssig endnu. Jeg er på cyklusdag 30 og har kun lige fået positive ægløsningstest i forgårs og i går.

  16. januar 2021 kl. 21:51

  Jeg fik hvad jeg tolkede som en menstruation godt halvanden måned efter fødsel. Blødte 4 dage. Derefter fik jeg først menstruation igen et halvt år senere, så ja – det har jeg prøvet. Jeg ammede dog…

  17. januar 2021 kl. 08:34

  Jeg blødte i knap 14 dage efter fødslen og fik efterfølgende min mens 5 uger efter fødslen 😳 ammer ikke. Er startet på p piller ved første mens dag så den skulle gerne komme reglmæssigt nu. Ved min første fødsel blødte jeg i 4 måneder og fik først mens efter et år 🙄 så tror det er meget forskelligt. 

  17. januar 2021 kl. 20:08

  Jeg har fået 3 børn og har efter hver graviditet fået min menstruation præcis 6 uger efter fødsel. Jeg har fuldammet alle 3. Min mens blev regelmæssig med det samme. Men mange af dem jeg var i mødregruppe fik først deres menses senere. 

  21. januar 2021 kl. 18:52

  Ved den første fik jeg ikke mens før jeg var gravid igen, den første var lige blevet 8 mdr. Da jeg stod med en positiv test, med nummer to fik jeg min første mens 10 uger efter fødsel og den har været regelmæssig lige siden

  23. januar 2021 kl. 07:45

  Min læge fortalte mig at det var meget forskelligt hvornår efter fødsel. Hos nogle få blev den aldrig helt reglmæssig igen. Amning kan også ha en indvirkning på hvor længe der går. Hos den første ammede jeg i 3 måneder og mens kom efter 5… her ved nr 2 fundammer jeg og har ikke set skyggen af den. Min datter blir 1 år i næste måned .. regner med den kommer når jeg er færdig med at amme. Jeg savner den ikke så nyder det bare 😀

  24. januar 2021 kl. 22:35

  Tror absolut det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, fødselsforløb (kejsersnit el. vaginal), amning el. Flaske og evt. prævention efter fødslen,  jeg tror det altsammen spiller ind på den ene eller den anden måde. 

  For mit vedkommende gik der 1,5 år før jeg fik mens (og jeg var altså ikke gravid i melletiden 😉). Jeg tog minipiller fra min datter var godt 5 mdr. Og fik altså først en cyklus efter 1,5 år. Til sammenligning fik min mor sin mens 5 uger efter fødsel – så selv genetisk kan det afvige meget 😊. 

  25. januar 2021 kl. 14:46

  Her gik der 14 måneder efter første fødsel, og her anden gang er den stadig ikke kommet tilbage efter 14 måneder. Jeg ammede/ammer dog også, men selv blandt ammende mødre er det meget forskelligt.

  25. januar 2021 kl. 14:56

  tullemadulle skrev :

  Jeg har fået 3 børn og har efter hver graviditet fået min menstruation præcis 6 uger efter fødsel. Jeg har fuldammet alle 3. Min mens blev regelmæssig med det samme. Men mange af dem jeg var i mødregruppe fik først deres menses senere. 

  Jeg har også netop fået mens (fuldammer) og er dybt forundret. WTF!!! Ved mit første barn gik der 8 måneder fra fødsel. Min lille bebs her er kun 9 uger.

  tullemadulle: har du haft problemer med mælk nok da din mens kom?? Har hørt at mælken også er mindre sød og baby derfor kan være svær at få til at spise (eller spise op). Hører meget gerne din/jeres erfaring da jeg er vildt chokket over den kom, og tænker om jeg ammer for lidt. Oftest giver jeg om natten bryst(han melder sig oftest selv) kl 23, igen kl 02 og ved 05/06 tiden – tænker da det burde være fint.

  knus Syren

  26. februar 2021 kl. 08:40

  Jeg ammede indtil 10. måned (fuldamning til 6. måned) og her ét år efter har jeg stadig ikke fået mens🤔 Men lægen siger det er almindelig. 

  Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.