Close
Log Ind Opret Bruger

Menstruation efter fødsel?

 • Avatar
  Anonym
  7 januar 2021, 00:51

  Hej skønne damer, 

  Som i kan se vil jeg spørger om menstruation efter fødsel.. 

  Det min første graviditet, og efter blødningsperioden på ca. 40 dage efter fødsel, fik jeg min menstruation da min baby var 3 måneder, nu er hun 4 måneder og nu har min mens været udeblevet i 11 dage.. 

  Jeg undret mig og tænkte den godt kunne være uregelmæssig fordi min krop lige skal i gang igen, men før i tiden var min mens altid regelmæssig, og ammer ikke så tænker ikke det er derfor, tog derfor også en graviditetstest i dag men den er negativ, så ja.. 

   

  Er der andre der har oplevet lignende med at få sin første menstruation også ikke at få den igen næste gang eller ihverfald meget forsinket?

  Avatar
  Anonym
  7. januar 2021 kl. 12:14

  16. januar 2021 kl. 21:04

  Jeg kan desværre ikke hjælpe der… Min datter er næsten 8 måneder og jeg har ikke set skyggen af mens endnu… Men har gået og overvejet det sidste stykke tid om hvor lang tid der er gået før andre har fået deres mens igen..? 😊

  16. januar 2021 kl. 21:27

  Jeg fik min første menstruation knap 8 måneder efter fødslen, og jeg er så i gang med første "rigtige" cyklus nu. Jeg har ammet og gør det endnu. 

  Min cyklus er klart ikke regelmæssig endnu. Jeg er på cyklusdag 30 og har kun lige fået positive ægløsningstest i forgårs og i går.

  16. januar 2021 kl. 21:51

  Jeg fik hvad jeg tolkede som en menstruation godt halvanden måned efter fødsel. Blødte 4 dage. Derefter fik jeg først menstruation igen et halvt år senere, så ja – det har jeg prøvet. Jeg ammede dog…

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.