Close
Log Ind Opret Bruger

Mens efter udskrabning?

 • 12 februar 2024, 11:25

  Heej

  Har desværre igen haft en MA der endte i en udskrabning i mandags. Efterfølgende dage stort set nul blod.. nu er jeg så begyndt at bløde – lidt ligesom mens på 1. Dagen i styrke.. men det kan da ikke passe det allerede er mens der kommer? Det skal lige siges at udskrabningen var en effekt af en mislykkedes medicinsk abort hvor det hele ikke kom ud..

  13. februar 2024 kl. 11:44

  Er ked af at du igen har mistet. Nej det kan ikke være din mens men den fortykket slimhinden som ofte ikke kommer med ud og det er det din krop forsøger at udstøde og derfor kan virke som din mens.

  13. februar 2024 kl. 13:37

  Hej søde dig 💜

  Kæmpe stort kram. Hvor fortjener du bare ikke at forløbet skal drille dig! Har du fået den medicinske abort og udskrabningen i forlængelse af hinanden eller er der gået lidt tid mellem?

  Det lyder meget sandsynligt hvad Mussen84 skriver, men hvis det er lykkedes din krop at skille sig af med det meste ved den medicinske abort, så HCG er blevet meget lavt inden udskrabning, så er det vel ikke helt umuligt.. Måske har din krop sprunget en ÆL over🤷‍♀️ Jeg fik både medicinsk abort og udskrabning d. 12/6, og jeg blødte 3 uger derefter i meget svingende styrke og min ægte menstruation kom nærmest på slaget en måned efter d. 11/7, så dvs. kun en uge efter jeg stoppede med at bløde. Ved ikke om du kan bruge den info til noget – du har jo også selv erfaringer. Har du testet HCG ud? Det kan måske sige noget om hvor du er henne?

  Og må jeg spørge til hvordan dit forløb kommer til at se ud nu – er du henvist videre? Har simpelthen tænkt sådan på dig!🌷

  13. februar 2024 kl. 16:39

  @mussen84 du har nok ret – det virker ikke muligt.. det er nok bare lige det sidste der skal ud 😮‍💨

   


  @steidi
  tak for tanken 🥰 det var bare et møgforløb der endte i en udskrabning 1,5 uge efter den medicinske behandling. I mellemtiden en indlæggelse pga for meget mistet blod 😮‍💨  jamen vi er igang med udredning og vi er henvist til enheden i Aalborg, indtil videre har de ikke fundet noget usædvanligt i de indledende prøver 🙄🤷🏼‍♀️

  13. februar 2024 kl. 16:41

  @steidi jeg tester stadig positivt (stregen er ca. halv styrke af kontrolstregen) så det er nok næppe min mens.. vil bare så gerne have min krop på rette kurs igen 🫣

  13. februar 2024 kl. 23:02

  @bubbi11 Jeg er ked af at høre om dit tab 😔💔 Det er bare så hårdt at gå igennem. Jeg fik selv konstateret en MA i november, og fik foretaget en kirurgisk abort. Herefter blødte jeg on/off (mest on) i to uger, nogle dage meget kraftigt og med rigtig slemme smerter. Det har nok været noget væv tilbage, som kroppen selv kæmpede med at udstøde. Jeg blev undersøgt for underlivsbetændelse, men alt så fint ud, så lægerne vurderede at jeg bare var uheldig med mit forløb, der var noget værre end det normalt er efter en kirurgisk abort.
  Jeg fik min første menstruation præcis syv uger efter aborten.

  Jeg håber at du hurtigt kommer til at føle dig ovenpå igen, og at din cyklus finder sig selv uden alt for meget bøvl ❤️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.