Close
Log Ind Opret Bruger

melder mig forsigtigt herinde

 • 27 april 2010, 20:51

  Hej Piger.

  Jeg har lige testet positiv i dag. Jeg har mellem 28 0g 30 dags cyklus og har endelig først testdag 2-3 maj. Men kom alligevel til at teste i dag. Ved godt det ikke er for smart og at man så ikke kan regne helt med det holder når der er min 5 dage til forventet mens. Men nu har jeg altså testet og hele 2 stk af dem fra netto…og ja begge 2 positive inden for 1,5 min.

  Ja kan bare ikke lade være med at glæde mig alligevel.

  Vi har i forvejen Marie som blev 22 Maj-09. Vi var rigtig meget igennem for at få hende. adskellige spontane aborter, udredning oo operation af min livmoder, Under graviditeten med Marie var jeg så sygemeldt allerede fra uge 6 grundet kraftige blødninger,  Da jeg så nåede 20 graviditetsuge opdagede de min livmoderhals næsten var væk, så fik lagt en cerclage (snøre om livmoderhalsen) og skulle være liggende frem til uge 36.

  Grundet alle problemerne i sidste forløb besluttede vi at prøve allere nu, i tilfelde af at vi regnede med der ville gå min 1/2 år før der ville ske noget, og så ser det sku ud til den er der i første hug.

  Er glad men har også blandede fornemmelser, da jeg ved at jeg næsten med 100% sikkerhed vil få problemer med livmoderhalsen igen. ……Har endnu ikke sagt noget til min mand. Ved han bliver glad men nok også lidt chokket over at det er sket så hurtigt. Venter med at sige noget til på søndag, hvis testen stadig er positiv. Hvis ikke så får han ikke noget at vide da vi har været så meget igennem. . .

  Men ja er helt rundt på gulvet

   

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.