Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Familie Enlige forældre Melder mig desværre ind i gruppen!!! Søger lidt gode råd og støtte…

Melder mig desværre ind i gruppen!!! Søger lidt gode råd og støtte…

 • Avatar
  Anonym
  23 oktober 2009, 10:53

  Hejsa

  Ja jeg er så kommet i den situation at min mand og jeg er gået fra hinanden!!! Vi er ikke uvenner og snakker rigtig fint sammen men som tingene er lige nu ser det ud til at vi skal have solgt huset og flytte i hver sin lejlighed!!! Det er ikke umuligt at vi finder sammen igen på et senere tidspunkt men der går et stykke tid inden det kan være en realitet idet vi begge skal igennem noget som vi ikke kan gøre sammen!!!!

  Nu sidder jeg her med en pige på 16 mdr. og er gravid med lillesøster som melder sin ankomst ca. midt februar!!!!

  Jeg er temmelig nervøs for at skulle være alene mor til 2 så små børn da jeg allerede nu syntes det er hårdt til tider at være alene om vores datter!!!!

  Jeg er fuldstændig rundt på gulvet og ved ikke hvor jeg skal starte med at "planlægge" dette nye liv!!! Føler lidt at jeg nu som 27 årig ikke vil være "andet" end mor de næste MANGE år!!!! Og at jeg vil ende med at blive temmelig ensom i hverdagen!!!

  Og hvordan skal jeg klare det økonomisk??? Lige pt er jeg sygemeldt med en mild bækkenløsning og efter endt barsel skal jeg til at søge job!!!! Puha jeg syntes godt nok at der er mange ting lige nu som virker UFATTELIGE uoverskuelige!!!

  Jeg vil bare så gerne have at mine 2 piger får det godt og at vi (pigerne og deres far) kan have det godt sådan at de ikke opfatter denne seperation som noget sindsygt frygtligt!!!!
   

  Nå men det jeg egentlig ville med denne tråd var at høre lidt om hvordan I havde det og om det bliver nemmere som man kommer ind i sine egne rutiner!!! Er der andre der har stået alene med en lille nyfødt og en lidt større pige som jeg kommer til??? Og har I nogle gode råd???

  Puha det blev temmelig langt så tak hvis du læste så langt!!!

  Mvh Maija som er frygtlig forvirret, frusteret og føler sig palle alene i hele verden!!!!

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.