Close
Log Ind Opret Bruger

Nyt medlem i flaskebarn klubben + lidt brok/gale

 • 31 oktober 2008, 22:47

  Hej allesammen..

  Jeg er ikk ny her min mave men da jeg er begyndt at give flaske isteden for at amme, jeg ville gerne amme men så længe at både min søn og jeg har det godt med det. Han er nu 22 dage gammel men tager ikk nok på a min mm men jeg begyndte så at suplere med mme og det hjalp en del men jeg har bare så mange merter når han spiser at jeg ikk kunne holde det ud mere, jeg sad og græd vær gang han spiste, så syntes ikk det var så sjovt mere at amme. Jeg har nok gjordt det forkert da jeg fik god for at skære ned på amningen igår og skuller derfor amme vær andengang og give 100ml mme vær gang dvs. 7-8 gange dagligt. Men jeg har kun ammet ham 1 gang dvs. kl. 7:00 imorges, men har så prøvet at lægge ham til ved en 20 tiden, men der ville han ikk tage fat så han fik en flaske isteden. Jeg føler mig bare som en mega dårlig mor. Jeg tør ikk snakke med manden om det får han kommer jo bare med den at: “du er ikk en dårlig mor skat, du er en god mor. Du gør det bedste for vores søn”. Ja jeg ved godt at han har ret men for F…. man har de tanker. Der skal også lige siges at jeg ikk har mælk nok i brysterne til ham og/eller ikk har nærring nok til ham fro som sagt længere oppe tager han ikk nok på.

  Mit spørgsmål er så…. Har jeg taklet det hele forkert??

  Undskyld det blev så langt men havde virkelig bare brug for at komme ud med det…

   

  (knus) bine87

  2. november 2008 kl. 14:18

  Det er præsis det samme som jeg var igennem… Den første uge skreg Nicoline bare hele tiden og jeg sad og ammede 24/7, jeg havde ikke nok mælk fandt jeg ud af. og det kunne mine vorter heller ikke holde til, fik sår på og sådan noget… Nå men fik også afvide jeg skulle suppelere med MME…. Men det blev altså hurtig til at hun kun fik MME for jeg sad og græd hver gang jeg ammede og bare tanken om at skulle ligge hende til brystet det skræmte mig….

  Min sundhedsplejerke fortalte mig, at det var bedre at lade være med at amme end at sidde og spænde og græde, for det kan baby jo godt mærke…..

  Så jeg syntes ikke du har taklet de forkert. Bestemt ikke og selvfølgelig e du en god mor selvom du ikke ammer…

  Fra Tanja

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.