Close
Log Ind Opret Bruger

11 mdr dreng med udstående navle??

 • 16 maj 2009, 23:14

  Ja, det bliver så det 1 spørgsmål i denne gruppe!!!!

  jeg vil bare hører om der  er andre, der har børn med een form for navlebrok, som jeg tror det er. Jeg taler selvfølgelig med lægen om det, når han snart skal til 1 års under søgelse.

  Men skriv endelig, hvis i kender noget til problemet, og hvad man gør- ja hvis man da overhovedet gør noget ved det.

  På forhånd tak, hilsen Mette

  Avatar
  Anonym
  17. maj 2009 kl. 08:55

  Hej Mette

  Det kender jeg godt til for Lucia har nemlig det samme… Og hun er også 11 måneder… Jeg fik at vide af vores SP at vi skulle holde øje med det og hvis det stadig var galt til 1 års undersøgelsen skulle vi sige det til lægen!!!

  Så jeg taler med lægen om det her i næste måned, men de siger jo at hvis det ikke forsvinder af sig selv så skal de opereres for det, men hvornår det sker, aner jeg ikke???

  Mvh Maija

  17. maj 2009 kl. 14:50

  Min datter på 14 mdr har også en lille navlebrok der er blevet holdt øje med.. hendes navle hænger stadig ud over men der skak ikk gøres noget, da man vis regner med at det bare går i sig selv.. Tror dog hendes navle altid vil se lidt skør ud..

  Hendes kusine havde også en lille navlebrok(de er begge født for tidligt(MB dog kun lidt)) og hendes blev der heller ikk gjort mere ved og navlen ser ud som MBs..

  Men ville da også nævne det for lægen ved 1års undersøgelsen..!!

  Ditte

  21. maj 2009 kl. 14:16

  og så længe man kan trykke den ind gør de ingenting ved den……den er nu gået væk fordi han har fået mange flere mavemuskler men det er først gået væk inden for det sidste halve år. hans navle så også helt skør ud og troede aldrig den ville blive normal men det er den blevet nu 🙂

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.