Close
Log Ind Opret Bruger

Maven?

  • 13 juni 2019, 22:30

    Hej med jer.

    Jeg har været overvægtig længe, men det meste sidder simpelthen på min mave. Men hænger ikke, men det strutter simpelthen så voldsomt.

    Jeg er gravid i 8. uge (7+4) og jeg har desværre allerede taget 4 kg. på. Jeg er så ked af at min mave strutter sådan. Ser højgravid ud i stort set alt mit tøj. Inden jeg blev gravid kunne jeg suge maven lidt ind, men det er simpelthen umuligt for mig nu.

    Jeg skammer mig virkelig! Jeg ligner en der er gravid i 6 måned. Jeg har ikke fortalt det til ret mange endnu (først efter NF) og ønsker ikke at 'skilte' med at jeg er blevet større pga. jeg er gravid endnu.

    Jeg kan spise hele tiden, jeg har ingen kvalme overhovedet. Jeg væmmes ved mig selv fordi jeg allerede har taget så meget på.

    I dag stod jeg på vægten den sagde 98,6 kg. – det er sygt. Har aldrig været så tæt på 100. Kunne forstå hvis jeg var længere henne i min graviditet, men det er jeg bare ikke.

    Jeg har altid haft en svaghed for mad og elsker mad. Og det har ikke gjort det bedre at jeg er blevet gravid.

    Jeg frygter jeg kommer op at veje de 120 kg. inden jeg har født 🤦

    13. juni 2019 kl. 23:13

    Jeg gik til diætist og fik lagt en kostplan så jeg ikke skulle tage 30 kg på ha de tabt 25 inden gravid. Det virkede tog 7 kg på.  Gjorde det også fordi en ting er man er små tyk men det bliver slet ikke lettere hen af vejen som mave osv vokset og man bare er mere besværet.  

    Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.