Close
Log Ind Opret Bruger

Mavebælte til løb/motion

 • 23 maj 2019, 21:16

  Hej 

  Der er flere hjemmesider, der anbefaler et støttebælte til løb/motion under graviditet. Er der nogen, som har erfaring med dette? Og hvilken type er bedst? 🙂 

  24. maj 2019 kl. 06:17

  Jeg ville lade være med at løbe og finde en anden form for cardio, så snart maven er begyndt at tynge lidt. Løb under graviditet giver et kæmpe pres på din bækkenbund og dine mavemuskler, og du risikerer at ødelægge mere end du gavner. Det kan godt være, at det føles rigtigt, mens du løber, men det kan virkelig have træls konsekvenser. En bekendt havde efter fødslen en rectus diastase på 7 cm, der ikke kunne trænes tilbage, og hun står nu skrevet op til operation.

  4. oktober 2019 kl. 19:25

  Hold dig fra at bruge bælte og løb du som du plejer. Og du kan ikke ødelægge noget som der bliver skrevet i det tidligere opslag. Rectis diastace er genetisk bestemt om du kommer til at bøvle med det. Det kan hverken trænes værre eller bedre. Løb hvis du synes det føles godt og lad være, hvis du ikke synes det føles godt:) jeg løb indtil to uger før jeg fødte, og mine mavemuskler var samlet helt efter 2,5 måned. 

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.