Close
Log Ind Opret Bruger

Lille mave eller stor mave ?

 • 2 august 2007, 15:06

  Jeg ville have forsvoret at jeg her som 4 gangs gravid ville lade mig påvirke af folks kommentarer, jeg ved ikke om det er hormoner eller hvad det er men jeg sidder her helt kvæstet ovenpå en dag fyldt med bekymringer der simpelhen er dukket op ud af det blå pågrund af folks kommentarer omkring størrelsen på min mave! suk :[email protected]

  Min første gravidlitet endte med at jeg mistede mit barn og jeg var dengang ikke så stor. Efterfølgende har jeg fået to velskabte sunde børn og i de gravidliteter tog jeg 25-30 kg på som jeg da heldigvis tabte igen. Nu venter jeg så endnu et ønskebarn og er nået til det punkt i gravidliteten hvor det gik galt første gang, og ligesom dengang er jeg ikke stor som en flodhest jeg er faktisk slet ikke stor.

  Folk i min omgangskreds der så mig de andre gange jeg er gravid har nok haft en ide om at jeg også denne gang ville tage meget på – men med 2 børn og selvstændig virksomhed ,ligger jeg ikke ligefrem vandret og der er nok derfor ikke så meget ekstra denne gang. Men dette får folk til med det samme at sige ” er du sikker på at du er så langt henne” “du ser godt nok ikke særlig gravid ud” ” man skulle ikke tro at du var halvvejs i din gravidlitet ” – og sidst men ikke mindst den bemærkning der fik det hele til at flyde over ” det må være et meget lille barn ” !!!

  Da jeg fik den sidste kommentar kunne jeg simpelhen ikke mere, jeg blev straks nervøs og vejede mig og fandt ud af at jeg ikke havde taget særlig meget på og så blev jeg mere nervøs for hvad nu hvis mit barn ikke vokser nok hvad nu hvis det går galt igen???!

  Det endte så med at jeg ringede til min jordmoder og forklarede alt ( og nej hvor følte jeg mig dum sådan at overreagerer pågrund af det folk siger og jeg som 4 gangs gravid burde vide bedre og bare lytte til min krop) og hun fortalte at jeg kunne slappe helt af , der var skam ikke noget i vejen men at det nok bare er angsten fra første gravidlitet der havde taget lidt over.

  Er der nogen af jer der har prøvet det samme ?  Jeg startede ud med at være glad for at prøve en gravidlitet hvor jeg ikke er en flodhest , men nu er det ikke så rart længere.

  VH. Lille Snylte 🙂

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.