Close
Log Ind Opret Bruger

En masse ubesvarede spørgsmål

 • 1 november 2006, 13:58

  Hej Allesammen!

  Hvor er det dejligt ikke at være helt alene i verden!

  Alle omkring mig er gravide; kollegaer, veninder og kusiner! Suk!

  Skal til at gå til behandling nu, pga min mands stærkt nedsatte sædkvalitet. Men jeg læser at chancen er meget lille og chancen for fødselsdefekter er stor. 

  Hvordan har jeres forløb været? Er der læger/gynekologer i kan, eller bestemt ikke kan, anbefale i Københavnsområdet?  Eller andre gode råd? Bare ikke det med ikke at tænke på det! 🙂

  Avatar
  Anonym
  16. marts 2007 kl. 09:16

  Hej

  Kan se dit indlæg er lidt ældre, men skriver alligevel.

  Hvordan er det gået med det hele?

  Mit forløb er ikke helt det samme… vi havde prøvet i 6 mdr og mine cyklusser var helt hen i vejret (op til 2 mdr mellem)….så gik til lægen, som sendte mig videre til en gyn. Der var desværre meget lang ventetid så kom først til i januar. Det viste sig at jeg har pco og mandens sæd er let nedsat. Så vi røg i behandling med det samme. Jeg røg på Pergotime som skulle hjælpe mig med at danne nogle fine æg. Det hjalp desværre ikke. Så nu er jeg sat på noget som jeg skal stikke mig med, og er blevet scannet idag. De er desværre ikke store nok.. så skal scannes igen næste uge….

  Jeg har siden januar hvor vi fik beskeden af vi ikke kan selv, ikke haft et eneste forsøg med inseminering. Det har været pisse ærgeligt at vente, men jeg har fået et meget mere aflappende forhold til at det her.

  Glæder mig til at høre hvordan det er gået hos dig

  (kram)

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.