Close
Log Ind Opret Bruger

MARIDT (chok)

 • Avatar
  Anonym
  26 juli 2007, 12:59

  …….. (hej)

  Så har jeg endelig fået mit største ønske opfyldt….at blive mor (er i 21+2). Jeg har været gravid før, men desværre var det udenfor livmoderen hvilket først blev opdaget efter 3. mdr…..men nu er den der’ (jubler).

  Det korte af det lange er. Jeg vil høre om andre døjer meget med maridt. Da jeg er temmelig “grøn” på området, og ikke havde de samme oplevelser første gang undre det mig, at jeg skal have så meget maridt som nu (forvirret).

  Min drømme er de rene gysere.. her er nogle af dem (og det er tilladt at ryste på hovdet;-))

  Drøm 1: Den lille springer pludselig ud af maven på mig som om det var en’ eller anden Alien,står foran mig på mine lår og studerer mig til den mindste detalje.

  Drøm 2: Jeg flygter fra folk som prøver at stjæle mit barn (onde mennesker). Jeg kæmper konstant for det’. Til tider ser jeg mig selv løbe med blod ned af lårene og barnet i armene, og til andre tider ligger jeg på et koldt bord hvor de skal til at skære mig op for at tage mit barn.

  ………ved godt at det lyder helt sindsygt, men jeg forstår ikke hvorfor jeg skal kæmpe sådan og jeg forstår ikke de maridt (hm)

  Er der nogen som eventuelt døjer med det samme så vil jeg meget gerne høre fra jer… at vide jeg måske ikke er alene med maridt som disse, kunne nok hjælpe på humøret (hoppeglad)

  (knus) fra Michelle32

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.