Close
Log Ind Opret Bruger

Marianne – hvordan står det til?

 • Avatar
  Anonym
  26 november 2004, 11:09

  Hejsa Marianne

  Så er det ved at være tæt på blodprøvedag – er du ved godt mod? Eller er der bare mange lange dage endnu?

  Er det egentligt dit sidste forsøg eller har du endnu et til gode?

  Jeg skal under kniven den 1. december (kombineret hysteroskopi og laporoskopi) og jeg er begyndt at få kolde fødder. Måske skulle man bare stoppe nu og så se at komme videre med det ‘nye liv’? Pyh, jeg synes at det er svært at holde op (sige stop).

  Tanker og XXXX’er til dig
  Knus Rikke

  26. november 2004 kl. 22:54

  Ja, tiden nærmer sig jo… Hvis det ikke var weekend, skulle jeg jo have taget blodprøven på søndag…

  Men jeg har altså testet positivt siden tirsdag, i starten meget svagt men tydeligere og tydeligere! Imorges tog jeg så en test, hvor stregen var klart svagere end igår… Pyy ha…Stor tudetur, det var godt nok ikke sjovt… Jeg tænkte bare “selvfølgelig!!! Hvordan kunne jeg dog tro at jeg skulle være blevet gravid???”

  Så kørte jeg ned til Matas og købte 2 nye tests, hvoraf jeg tog den ene… fin positiv igen!!! Uark, sikke en nedtur!!! Gad vide om de havde glemt at putte nok farvestof i den test jeg tog imorges???

  Nå, men jeg valgte så at køre ned til min læge med en urinprøve, og han testede også positivt… Svagt godt nok, men uden tvivl positiv!

  Nu kommer så en tid hvor jeg holder vejret, og håber på at det ikke går som i april, hvor jeg testede positivt en morgen, og begyndte at bløde samme aften! 17 dage blødte jeg… tallet steg og steg… og faldt og faldt 🙁

  Nu må vi jo se! Den test imorges sidder stadig i mig!!! Det kan da umuligt passe at det skal lykkes nu, efter 3 år og 3 måneder! Efter 4 IUI-H, 4 IVF/ICSI og 1 fryseforsøg!

  Men det må tiden jo vise!

  Jeg håber at det kommer til at gå godt for dig på onsdag, og jeg vil tænke på dig…

  Jeg vender tilbage når der er nyt… godt eller dårligt!!!

  Knus Marianne

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.