Close
Log Ind Opret Bruger

manden på su

 • Avatar
  Anonym
  16 oktober 2009, 21:05

  er der nogen der kender til hvordan det er med su når det er manden der får det, kan han få noget ekstra?

  jeg skal føde til december, men min mand skal til at læse til sommer, og ryger derfor ned på en su, men er der nogen der ved om han kan få noget ekstra når han startet????? om ikke andet om han så kan få mere hvis jeg bliver gravid igen og føder mens han er under uddannelse?

  fra sjanni

  16. oktober 2009 kl. 21:12

  Vi var igennem det samme da jeg fødte min datter sidste år…

  Da det er din kæreste, er det IKKE meget hjælp økonomisk man får, men der er noget med nogle "rater" kan kan vælge at få udbetalt over 3 mdr, hvor han for SU dobbelt op, eller over 6 mdr, hvos han får den normale SU + ½ mdr. su oveni…

  Der udover kan han søge om forældre tillæg, men det skal vidst betales tilbage, ligesom SU lån…

  16. oktober 2009 kl. 21:14

  Så først nu at det først er ½ år EFTER du har født, så er jeg ikke sikker på de rater der..

  29. oktober 2009 kl. 19:54

  Din kæreste får 6 ekstra SU-klip. Dem kan han få udbetalt som dobbeltklip i tre måneder, som 6 måneder ekstra eller som mix-klip, hvor han får sin "normale" SU i de ekstra klip i 6 måneder. Derudover kan han søge om et tillægslån til forsørgere, og hvis I ikke tjener så meget tilsammen kan I desuden søge til et ekstra børnetilskud.

  Har du fået den bog ved lægen, der hedder: Graviditet, fødsel og den nye familie??? Der er et afsnit til sidst om alle reglerne for sociale ydelser mv. Det er rigtig informativt.

   

  29. oktober 2009 kl. 19:55

  Ja, nu går det også op for mig, hvad du spørger om. Så får han desværre ikke ekstra SU. Men kan kan få et større lån, og I kan også søge ekstra børnetilskud…

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.