Close
Log Ind Opret Bruger

malke ud ÷ amning

 • 8 oktober 2020, 10:33

  Hej😊

  Jeg har for 3 uger siden født mit 3. barn og har hver gang haft problemer med amning pga flade brystvorter, som har resulteret i sår. 

  Jeg har ammet ham de første 2 uger men er nu gået over til flaske med min egen mælk. 

  Mit spørgsmål er, at hvis jeg fortsat gerne vil give ham modermælk på flaske, hvor ofte skal jeg så malke ud fremover? Skal jeg forvente at malke ud hver 3. time, eller kan jeg malke ud i forvejen, hvis vi f.eks. skal noget. Vil være ked af at skulle slæbe brystpumpe med overalt, da den jo ikke ligefrem er diskret 😉

  Avatar
  Anonym
  8. oktober 2020 kl. 10:56

  Har du prøvet med brikker..?

  du vil ikke kunne producere lige så meget mælk ved st pumpe. Brysterne bliver ikke lige så stimulerede af det i længden. Blot en tanke.

  Og herudover er det godt nok meget besvær først at malke ud og så give flaske. Jeg ville overveje mme hvis amningen ikke kan lade sig gøre.

  Ellers malk ud på forhånd og frys evt ned

  8. oktober 2020 kl. 10:59

  Ja, selvfølgelig kan du det. Modermælk kan stå i køleskabet i cirka 3 dage eller fryses ned 🙂

  8. oktober 2020 kl. 11:08

  Tænk på totalt 7-8 x i døgnet og få en sen nat/tidlig morgen pumpning med. Så kan der godt nogle gange gå 1-2t og 1 gang i døgnet 4-5 timer mellem 🙂

  9. oktober 2020 kl. 11:28

  Hvad er grunden til ikke at give mme i stedet? Baby har jo fået den vigtige råmælk… Jeg ville personligt kunne give min baby mere ro og overskud ved at vælge mme frem for ud malkning hele døgnet. 

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.