Close
Log Ind Opret Bruger

Måske ENDO

 • Avatar
  bkr
  23 januar 2009, 16:21

  Hej!!

  Det er altid lidt svær at få startet, da jeg er ny på siden – har nu læst spørgsmål og svar herinde og det har givet mig et lille indtryk af ENDO i flere stadier.

  Jeg stoppede med p-piller for ca 4 måneder siden, da vi ønsker at blive gravid – men allerde efter 1. mens begyndet der at komme smerter som knive i underlivet. Har så været ved lægen og vidre til gyn. Hun var ret sikker på jeg havde endo, men intet er 100% sikkert før man har fået en kikkerundersøgelse – gør min vildt bange, da jeg aldrig har fejlet noget! Kan nogen fortælle hvordan det forgår??

  Spørger allerede nu selv om gyn. vil vi prøver et lille halvt år endnu inden hun vil sende videre til Skejby.. – det fylder bare så meget i mine tanker, at jeg tænkte andre måske var i samme situation?

  Håber nogen læser min besked!

  Rigtig god weekend

  B

  4. februar 2009 kl. 16:51

  Jeg kan godt hjælpe dig lidt. HVIS du har endometriose kan du få meget svært ved at blive gravid, derfor ville jeg ikke vente for længe med kikkertundersøgelsen. Du er jo over 30 kan jeg se. Det var nemlig en fejl jeg gjorde. Jeg ventede for længe. En kikkertundersøgelse foregår i fuld nakose, men hvis du ellers er sund og rask er smerterne efter operationen ikke så slemme. Jeg blev opereret november 2005. P.g.a. Endometriosen var min livmoder vokset sammen med min tarm og der var mange cyster rundt om livmoderen. Jeg ville ALDRIG have opnået en graviditet med den tilstand. 4 måneder efter min OP var jeg gravid med IVF. Min datter blev født Dec 06. Om en uge skal jeg opereres igen og glæder mig. For så ved jeg at jeg er “iorden” igen og kan starte op på IVF med klar besked. Spild ikke tidenmed at vente. Hvis din læge mener du kan have endometriose så få lavet den kikkertundersøgelse NU. Det er bare mit råd til dig.

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.