Close
Log Ind Opret Bruger

Livet som hjemmepasser

 • 28 oktober 2022, 15:08

  Min mand læser p.t. og jeg går hjemme på barsel med 2 små børn. Den ene blev født da jeg havde den 1. Barsel. Nu er jeg i gang med barsel nr. 2 og har altså ikke været på arbejde siden, at den store blev født.

  Vi overvejer, at flytte lidt længere væk i tilfælde af, at min mand kan finde et sted hvor, ar han kan gøre sit studie færdig. Og min mand synes det er rarest, at jeg selv passer børnene. Hvilket jeg også selv overvejer kraftigt.

  Jeg har dog svært ved, at sige mit job op. For hvordan skal vi mon klare os på 1. indtægt. Det er langt fra alle kommuner som har hjemmepasser tilskud, og den store nærmer sig de 2 år.

  Så jer som går hjemme uden indtægt, hvad gør i?

  Vi er gift. Så min mand kan bruge mit fradrag. Vi snakker også om, at jeg måske skal tjene lidt penge selv som selvstændig. Overvejer at starte en lille butik eller webshop.

  28. oktober 2022 kl. 15:49

  Vil du gerne gå hjemme og passe børnene, hvis økonomien ikke satte grænsen?

  Du skriver din mand gerne vil have du gør det, men vil du? Eller er du glad for dit job og vil gerne fortsætte der?

  Hvordan ser jobsituationen ud for din mand, når hans uddannelse er færdig? Tænker det er usikre tider og er han sikker på et job med en indtægt, der kan forsøge jer begge.

  Vil det kræve i flytter langt væk fra jeres netværk.

  Jeg er helt sikker på at det sagtens kan lade sig gøre at bosætte sig steder og i boliger, hvor man fint kan leve på en indtægt.

  Har du måske mulighed for at gå på deltid, hvis det er mere tid med børnene der trækker.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.