Close
Log Ind Opret Bruger

Lille foster uge 6-7?

 • 14 juli 2022, 16:03

  Jeg har været til tidlig scanning og er ifølge mine egne  beregninger i uge 7 (sidste mens. 27.5. og ca. 30 dages cyklus).

  Der var fin hjerteblink og blommesæk 💓 som jeg havde håbet på i denne uge 🙌

  Men babyen blev kun målt til 3mm og scanningsmaskinen estimerede alderen til 5 +6 dvs en uge tidligere end cyklus-beregningen.

  Udover jeg er sikker på min cyklus og ægløsningstidspunkt (inden for få dage), så kan jeg ikke læse nogen steder, at baby er SÅ lille, når man kan se hjerteblink og blommesæk. Hvilket kun bekræftiger mig i, at min cyklusberegning er korrekt dvs 6 +5 ca..

  Jordemoderen var ikke bekymret og talte om, fostre vokser forskelligt. Men jeg kan alligevel ikke forstå, hvordan hun kan få den til kun 3 mm.

  Er der nogle derude, der kan berolige mig? 🙏

  14. juli 2022 kl. 16:17

  Jeg ville ikke være bekymret. Næste gang du bliver scannet så bliver du sikkert sat lidt frem igen ❤️

  14. juli 2022 kl. 17:30

  Jeg ved ikke noget om størrelsen på baby, men jeg er blevet sat 7 dage tilbage i en graviditet.

  Han er i dag en fræk 3 årig.

  14. juli 2022 kl. 18:35

  Beregner du efter sidste mens eller æl? For du er altid 2+0 uanset hvornår din æl ligger. Og det er æl og ikke sidste mens du skal regne udfra.

  Og hvis hun ikke var bekymret så ville jeg heller ikke være det. Det er så småt når man ikke er længere henne og det er gå millimeter der er afgørende og det kan godt være svært at måle. Du kan altid bestille en scanning til om 14 dage igen hvis du er bekymret 😄

  14. juli 2022 kl. 21:01

  Jeg regner fra mens. dvs 0+0 😊 og så med en 30 dages cyklus falder 2+0 omkring 12.6. Så ifølge diverse beregninger og apps er jeg cirka 6 +5 og dermed i uge 7.

  Men jeg prøver også at trøste mig med, hun ikke var bekymret. Måske har æl ligget et par dage senere, men ikke en uge. Og kombination af størrelse og hjerteblink undrede mig for alle steder, jeg læser er babyen større på det tidspunkt.

  14. juli 2022 kl. 21:08

  Du kan bare desværre aldrig regne med en app eller udfra din mens, din app kender jo ikke din krop og i princippet kan du være kortere henne når du ikke kender ægløsning plus befrugtningen kan have taget længere tid.

  Jeg ville ikke være bekymret 😊 det er trods alt din ægløsninge der styrer din cyklus.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.