Close
Log Ind Opret Bruger

Lige kærlighed

 • Avatar
  Anonym
  11 februar 2010, 13:01

  Jeg går og er gravid nu, med min nye mand. Mine hormoner kører på højtryk og får til tider en masse tanker, som jeg ikke rigtig kan håndtere. Trænger til at høre jeres menig om en problemstilling.

  Jeg har 3 børn fra tidligere forhold (teenagere) nu. Mine børns far har aldrig været min store kærlighed, og ved nu at jeg dengang jeg mødte ham, flygtede fra en dårlig barndom, og ønskede brændende en kernefamilie. Vi har altid mere været en slags bedste venner. Vi fik 3 børn og jeg elsker dem alle 3 helt fantastisk højt.

  Jeg mødte så min  helt store kærlighed for et par år siden, og kan ærligt sige at jeg har aldrig elsket en mand så højt før. Vi er tætte og stærkt fortrolige, og kan ingenting negativt sige om vores forhold.

  Nu tænker jeg, hvad nu hvis det her lille barn der kommer, som er et rigtig ønskebarn af både mor, far og mine børn, hvad hvis jeg kommer til at elske det højere? Kan man forestille sig at det vil ske, når nu man pludselig får en så stor gave af den person man virkelig føler sig så følelsesmæssigt tæt på.

  Hvordan har i andre haft det med jeres nye barn, med den nye mand, kontra de ældre børn. Det er jo klart at sådan en lille en kræver en del mere end de store og at man jo så derfor bruger mere tid på den lille.

  Er mine tanker helt skæve? Jeg har aldrig elsket nogen så højt som mine børn, de betyder alt for mig, men tanken har været inde og vende nogle gang, selvom jeg dog ikke tror at jeg følelsesmæssigt vil elske den nye højere end de andre, men igen det nye barn er en del af mit livs kærlighed.

  Ved ikke om det her giver mening, og har det rigtig elendigt ved at skrive og tænke det, men hvad føler i andre? Og er mænd og kvinder ens på det punkt?

  Tak fordi i gad læse med.

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.