Close
Log Ind Opret Bruger

Lavement..hvordan og vil i andre ha det..?

 • 18 november 2011, 10:16

  Jeg har fået afvide at det er godt at få det..men jeg synes det lyder sådan lidt..ja ved ik hvordan jeg skal sige det..klamt..

  måske er det en god ide, men er det noget man kan lave selv..? ved heller ik hvordan det foregår..sprøjter de det bare ind og hvor længe skal man ligge der og holde på det..? ville være bange for jeg ik kunne holde på det (hvis der f.eks. kom en ve) og det ville da bare være så klamt hvis det kom ud midt i det..

  Skal de se på at det kommer ud, eller kan man få lov til at gå på toilettet og klare det..? (Synes jo heller ik min kæreste ska se det)

  27. april 2021 kl. 06:38

  Det kan godt være de siger at godmorgen er vant til lidt af hvert, men min jordemoder udtrykte alligevel afsky da hun vendte sig mod mig og så det skidt jeg havde efterladt mig. Det gik mig faktisk på at man havde fået at vide at det skal man ikke være bekymret for også alligevel skulle høre “øv puha”.

  Det giver jeg ikke sker igen denne gang, jeg frygter den næsten mere end alt andet!

  27. april 2021 kl. 10:53

  Jeg fik det ved første fødsel. ja, det er sådan en lille tube de sprøjter op i din endetarm mens du ligger ned. så bliver du liggende så længe du kan, jeg kunne Max et minut eller to, og så går du derefter på toilettet. for mig var der ingen problemer i det overhovedet.
  anden fødsel, var jeg ret langt i fødslen da hun tilbød det, men understregede at det var helt op til mig selv, fordi det er meget individuelt om man vil have det eller ej. jeg havde dog lige været på toilettet hjemmefra og behøvede derfor ikke.
  min Jdm sagde at det oftest er dem der kæmper med forstoppelse, der har god gavn af det, for at det ikke sidder og trykker og er i vejen under fødslen. for ens tarme bliver jo helt klemt sammen under fødslen. Så hvis dine tarme er fyldte, kommer det bare med ud idet du presser baby ud, og det er jo heller ikke særlig smart. Ud skal det nok komme på den ene eller anden måde. 🙂 med lavement ved man trods alt man er tømt ud.

   

  30. april 2021 kl. 19:18

  Jeg fik ikke lavament ved min første fødsel, og det gik rigtig godt, min anden fødsel fik jeg det, og det skal jeg bare slet ikke have ved en fremtidig fødsel.

  Jeg synes det var så svært at tømme sig helt efter lavementet, så det var bare ikke en fed fødsel at huske tilbage på.

  Så fremtidig fødsel skal jeg altså ikke have lavament

  2. maj 2021 kl. 17:04

  Jeg fik det – jeg var glad for det.
  der gik maks 15 min, så gik jeg på toilettet

  dog var jeg så langt henne i fødslen, at jeg havde svært ved at tørre mig. Men det er jo en helt anden snak – ha ha

   

  ps. Jeg har tørt masser af voksen numser og set masser af andres lort. Man vænner sig til det. Og dem der rynker på næsen eller andet, de skal altså ha det at vide. Det er da for fanden naturligt!

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.