Close
Log Ind Opret Bruger

Hvor lang tid tog det jer at blive gravide?

 • 9 januar 2007, 14:06

  Hej med jer

  Jeg er ny her på sitet. Jeg har også fået konstateret PCO i en mildere grad i sommers. Det er jeg selvfølgelig rigtig ked af. Lægen, der scannede mig sagde at jeg nok ville få lidt svært ved at blive gravid med det samme, men han rådede mig og min kæreste til at prøve helt naturligt først.

  Jeg er nysgerrig efter at høre hvordan I andre har klaret jer, mht. PCO – har I fået fertilitetsbehandling eller andet?

  Håber I kan hjælpe mig…

  Lærke.

  11. januar 2007 kl. 20:06

  ..i mild grad, de 2 første gange jeg blev gravid var det ved hjælp af homonbehandling (æg-modning og ægløsnings homoner) Jeg blev gravid i 3 behandlingscyklus og i 1 cyklus anden gang. Så røg jeg på p-piller i 7 år…smed pillerne og blev gravid helt uden hjælp i 1 cyklus

  Før jeg kom i homonbehandling havde vi prøvet i 1 års tid først…..

  Er du blevet informeret om at en kostændringog motion kan betyde meget for din cyklus? Du kan finde oplysninger om det på PCO-info.

  Held og lykke

  11. januar 2007 kl. 20:35

  halløj
  Min gyn. sagde først, at jeg havde PCO grunden alle de små cyster i mine æggestokke. De ligger som perler på en snor, hun var ikke i tvivl. INDTIl hun fik svar på blodprøverne, de vidste nemlig normale tal på hele linie. Så nu, ja der ved de ikke hvorfor jeg ikke bliver gravid. Har jo stadig cysterne.
  Jeg skal så ind og ha skyllet mine æggeledere for at se om der er “gennemtræk”. DET jeg vil siger er, har du fået bekræftet PCOen med blodprøver?

  12. januar 2007 kl. 21:13

  Hej

  Jeg har ligeledes PCO og har været igennem hormonbehandlinger. Jeg har BMI over 30 og fik ligeledes besked på at tabe mig og undgå kulhydrater – dog lykkedes ingen af delene! Ved undersøgelserne fandt lægerne  ud af, at sædprøverne var mildest talt elendige.

  På trods af dette, fik jeg efter et par hormonkure endelig en ægløsning, lægen inseminerede mig og jeg blev gravid i første forsøg – imod alle odds. Faktisk sagde gynækologen til mig, at det ikke kunne betale sig at inseminere mig, fordi der ikke var sædceller nok – men når nu jeg havde taget fri fra arbejde og kørt så langt, gjorde han det alligevel. HELDIGVIS!!! (men det er jo heller ikke forbudt at forsøge sig med en hjemmeruller efter insemination;-)

  Held og lykke til alle  – PCO eller ej.

  Mange knus og tanker fra Mette

  Fortvivl ikke – det kan lade sig gøre!!!

  15. januar 2007 kl. 12:00

  Hej Lærke

  Jeg er i dag 20+3 og blev først gravid efter 4 IUI, hvor vi gik igang med IVF behandling, her blev jeg gravid i 1. forsøg, men aborterede desværre kort efter, her anden gang hang bebsen fast og jeg glæder mig til at kunne stå med mit længe ventede barn i armene, det tog alt i alt ca. 2 år og jeg har også pco i mildgrad.

  Efter jeg kom på Metformin (Orabet) blev jeg gravid, så hvis jeg var dig ville jeg gå igang med dem til at starte med, de gør altså en KÆMPE forskel! Jeg er også fortsat med at tage dem her under min graviditet, og jeg er sikker på at det er grunden til at jeg ikke har arborteret!

  Held og lykke!

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.