Close
Log Ind Opret Bruger

Hvor lang tid før kroppen er normal igen?

 • Avatar
  Anonym
  28 juni 2020, 10:49

  Efter En længere pause fra projekt baby vil min mand og jeg prøve igen.

  Jeg har aldrig levet særligt sundt rygning og +30 kg for meget. De sidste par år har jeg desværre været syg og har ikke kunne lave så meget andet end at ligge på sofaen. 2 liter cola hvis ikke mere og 20 cigaretter hver dag har resulteret i en vægtøgning på 15 kg. Min menstruation er også udeblevet og jeg får den måske en gang hver halve år.

  Nu er jeg dog startet på en størrere livsstilsændring. Jeg har været røgfri om en uge i 3 måneder, colaen er droppet og jeg er begyndt at træne i fitness center hver anden dag. Jeg har tabt cirka 10 kg og har fået meget mere energi. 

  Nu er spørgsmålet om nogen ved hvor lang tid der går før ens insulinniveau er normal?  Og cirka hvor længe jeg kan forvente der vil gå før min menstruation vil dukke op regelmæssigt?

  Vi er henvist til fertilitetsbehandling og vil gerne starte hurtigst muligt, men som jeg ved skal jeg tabe mig inden de overhoved vil starte jeg har derfor ikke kontaktet dem endnu.

  Hvis der er andre der er igang med et størrere vægttab og vil følges kunne det været fedt.

   

   

   

  28. juni 2020 kl. 17:38

  Kan desværre ikke bidrage med faglig viden eller erfaringer, men efter at have læst dit indlæg, ville jeg bare lige sige, at du er super sej! Hatten af for det store arbejde og den sunde vej, som du er påbegyndt  🙂 

  Håber, I bliver belønnet med en baby i en ikke alt for fjern fremtid!

  7. juli 2020 kl. 13:42

  Først og fremmest tillykke med livsstilsændringen! Det er mega sejt gjort! ????????

  Jeg er ikke ekspert men kan fortælle ud fra min egen erfaring. ???? Jeg stoppede på p-piller sidste sommer og troede egentlig de første måneder at min mens var rimelig stabil, men som månederne gik blev min cyklus længere og længere. I første del af i år var den oppe på 90 dage. 

  I midt februar startede jeg også livsstilsændring, da jeg var meeeget stor, og tænkte det nok var det der lå til grund for min underlige cyklus. Jeg har indtil videre tabt 30 kg. ???? Er kun halvvejs til normalvægtig men det går bestemt fremad ????

  Efter ca. 1,5 måned efter jeg ændrede mine kostvaner fik jeg min mens og har nu haft 2 cykli på henholdsvis 37 og 36 dage. Og det lader til at denne cyklus kommer til at lande på ca. 33 dage, da jeg netop har fået en positiv ægløsningstest her på cyklusdag 19, og de sidste 2 cykli har jeg fået menstruation ca. 14 dage efter positiv ægløsningstest. ???? Så det går støt den rigtige vej ????

  God vind herfra ????????

  7. juli 2020 kl. 16:21

  Eksperterne siger at 10-15 kg faktisk tit kan få gang i ægløsningerne. Alt afhænger selvfølgelig af "start". Men bare for at give dig blod på tanden – der skal oftest overraskende lidt til. 
  Jeg ved ikke hvordan du træner, men styrketræning er vejen frem. Gerne store muskelgrupper, så du får bonus af at pulsen kommer op. Det vil nemlig hjælpe i forhold til insulinfølsomheden. Og så er kost som du sikkert ved, 80{0a885d9bfc6e5518501dd2170f5c4b5d950a0d4beecdcbcc061f64f481d01dfa} eller mere.

  Men vægt er sekundært: Tillykke med at du føler mere energi! Samfundet er jo endelig ved at få øjnene op for, at når man har det godt, ja så følger kroppen med. Så nyd at du er på rette vej og har energi – så skal du se, så kommer der snart færre kilo og flere ægløsninger din vej! 

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.