Close
Log Ind Opret Bruger

Lære hinanden at kende?

 • 17 november 2022, 07:37

  Er der andre der ikke lige har lyst til at give sig til kende i Facebook grupper endnu?
  Måske vi kan skrive her om spørgsmå og undren i forbindelse med vores graviditet og også lære hinanden lidt at kende. 😁

  17. november 2022 kl. 09:30

  Jeg vil gerne være med🥰

  Jeg har sammen med min kæreste en datter fra juli 2021. Jeg havde desværre en spontan abort i juli måned i år, lige op til hendes fødselsdag, og er nu gravid igen. Udfra ægløsningstest er jeg 4+4 i dag🥰🙏 Har lige taget disse tests i dag❤️

  17. november 2022 kl. 12:26

  Dejligt. 👏🏼❤️
  Jeg er vidst 5+0 i dag. Har bestilt tid hos lægen. Den 12/12 blodprøver og 19/12 lægesamtale. Der er jo længe til.
  Det er min kæreste og min første sammen. Vi har forsøgt i 3 år med to tab i bagagen. 🥹 Uhhh det er svært at glæde sig.
  Jeg har to drenge på 15 og 14 år.
  Jeg har ikke rigtig symptomer, kun lidt ømme brystvorter, forpustet og træt. 💤

  17. november 2022 kl. 12:55

  Uh så spændende, tillykke 🥰

  Jeg skal også have ringet til lægen imorgen🙈

  Jeg har øget appetit, tissetrang og udflåd, også havde jeg kvalme i nat🙈🙈

  17. november 2022 kl. 12:57

  Vil også gerne være med 🥰

  jeg er 3+5 i dag, fik lagt æg op sidste torsdag og har testet positiv siden mandag🫶🏽

  det er vores nr. 2, vi har en dreng på 8,5 mdr. som også er lavet i fertilitetsbehandling ❤️

  17. november 2022 kl. 13:12

  Sikken en god ide!

  Jeg hedder Anne Louise. På trods både ægteskab, huskøb, og mine 27 år, har min mand og jeg ikke følt os klar til at påtage os forældre rollen før nu. NU glæder vi os dog helt vildt meget. Jeg er netop gået ind i 7. graviditetsuge, og i dag har taget den sidste test, i min sidste pakke.

  Min tætte vennekreds har endnu ikke fået børn, hvorfor jeg tror er grunden til, at vi ligeledes har været tøvende. Af selv samme årsag er det også helt fantastisk med forumer som dette, hvor jeg kan læse om alle de erfaringer I har gjort jer – erfaringer mine venner (og mig selv) endnu har tilgode at opleve.

  Vi overvejer en tidlig tryghedssvanning. Er der andre der overvejr det? Hvis ja, hvornår?

  17. november 2022 kl. 13:46

  Sådan en tråd vil jeg super gerne være en del af! Hej med jer.

  Jeg er 26 og min kæreste og jeg venter vores første barn til juli.

  Jeg meldte mig ind i en terminsgruppe, men meldte mig hurtigt ud igen. Det føltes stadig for uvirkeligt og det føltes bare heller ikke helt “rigtigt” for mig at være medlem af terminsgruppe endnu. Er 6+4 i dag.

  Vi har tid til tidlig scanning på søndag og er begge mega spændte. Jeg mærker ikke så meget til graviditeten endnu, har ømme bryster, øget udflåd og til tider lidt kvalme/madlede og så jeg bare ret træt. Men da det stadig er så tidligt er jeg ofte nervøs for om symptomerne “bare” er indbildning.

  Hvad går i med af tanker?

   

  17. november 2022 kl. 13:59

  @nabanse Spændende med scanning! Jeg forstår godt det føltes uvirkeligt – samme her. Jeg har tænkt om det føltes mere “ægte” efter en scanning. Tror jeg booker en ind til start næste uge. Der rammer jeg også de 7+0.

  Jeg har også milde symptomer der minder om dine. De er hverken blevet svagere ikke kraftigere i løbet af de sidste par uger. de er der ligesom bare latent.

  En frygt jeg aldrig havde anerkendt før nu, er frygten for at miste. Der er det både en gave, og en ulempe at læse med på diverse gravide forumer. Jeg går konstant med en tanke om, at det kan gå galt. Den arbejder jeg lidt med for tiden.

  Kan I finde ro i jeres graviditet endnu?

  17. november 2022 kl. 15:37

  @annelouise95

  Jeg har booket tid til trydhedsscanning når jeg er ca 7+6, vil gerne forhåbentlig kunne se lidt mere, end når man allerede får den 6+0🤞❤️ Var ca 9+0 da jeg fik lavet en i sidste graviditet.

  Jeg tror lidt mere på det, når jeg ser hvad der gemmer sig derinde🥰

  17. november 2022 kl. 16:56

  Tillykke til alle. ❤️
  Jeg har ikke tænkt på tryghedsscanning. Jeg får en skanning i uge 9+, da jeg har mistet grundet kromosomfejl tidligere og får så tilbudt moderkagebiopsi/nipt. 💫

  Jeg prøver at tænke positivt men jo mere min kæreste og jeg taler baby jo mere har jeg lyst til at trække i bremsen. Er så bange for det ikke lykkes igen. Jeg er 43 år, så der er en del risiko forbundet. Men 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼alt det jeg kan.

  17. november 2022 kl. 17:51

  Jeg er 5+0 idag og havde også et tab, i maj, fundet ved nakkefold. Det var også kromosomfejl som var skyld i det. Hvordan kan det være du får tilbudt moderkagebiopsi @youandme? Bliver helt nysgerrig på om at jeg kan få det selv.

  Jeg er 35 år og har en søn på 4 år.

  Hos mig fylder tabet mere for tiden end den nye graviditet. Men jeg håber at det stille og roligt glider over i at det er den nye graviditet der fylder mest. Skal scannes næste fredag 6+1 Og forhåbentligt kan det hjælpe med at forstå at jeg rent faktisk er gravid.

  17. november 2022 kl. 17:52

  Og tillykke til alle med graviditeterne selvfølgelig ♥️

  17. november 2022 kl. 18:37

  @louise3060 – jeg fik det tilbudt da de opdagede det til nakkefold, nf var 8,7 mm og vi valgte abort. Så de sagde til mig da de havde undersøgt fosteret at jeg ved ny graviditet kunne få scanning og moderkagebiopsi/nipt. Så behøver jeg ikke gå helt til 14. uge. Krydser jo for at alt er ok. 🥰🤞🏼  Fik allerede mistanke da jeg så mine double test tal og derfor har jeg også fået tid så hurtig som mulig ift hvornår de kan tages.

  17. november 2022 kl. 18:51

  Okay, ja det er jo en helt anden historie end en MA. Det må godt nok have været svært at tage beslutningen? Selvom det ikke er sjovt med et sygt barn, så måtte det også være svært? Min var gået til 7+2, så der gik naturen sin egen gang. Men I forbindelse med COPL fandt jeg ud af at det var en sjælden kromosomfejl. Så alt var jo som det skulle være, selvom det var og er svært.

  Jeg er ked af at sætte fokus på tab i en gruppe fyldt med glædelige nyheder. Det er desværre meget normalt med tab, det ville jeg ønske jeg vidste. Min første graviditet var jeg på en lyserød sky og kendte slet ikke til tab. Og alt gik godt og lige som det skulle. Så jeg var helt paf her anden gang, for jeg anede ikke at det var så normalt. Men man skal bare glæde sig over sin graviditet, for man bliver ked af et tab uanset hvor meget man har glædet sig. ♥️

  17. november 2022 kl. 19:08

  Det var svært fordi vi jo glædede os. Men nemt da hun sagde at hun ikke havde set en rask baby med den størrelse nf. Der er gået 2 år! uden en streg nr 2 på testen så kan ikke helt tro det.
  Du har ret, tab er desværre meget normalt og jeg har heller aldrig tænkt på det før.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.