Close
Log Ind Opret Bruger

hvor længe fik jeres barn flaske?

 • 8 november 2019, 21:40

  Min pige er 10 mdr og får mælk på flaske 3 gange i løbet af dagen (hun er afvænnet om natten). Kan ikke rigtigt finde ud af om der er meget og hvornår det er "meningen" at mælk kun er på kop. 
  Hvor længe fik jeres barn flaske? 

  Avatar
  Anonym
  8. november 2019 kl. 21:48

  Ved 10 måneder er hendes behov cirka 500 ml om dagen. Når hun bliver et år, skal hun stadig have cirka 500 ml om dagen, men der skal det være almindelige mælkeprodukter og ikke MME.

  Da min datter var 10 måneder, fik hun 2 flasker af 250 ml om dagen: en før lur og en før nattesøvn. Vi vænnede hende af med flasken om dagen to uger før 1 års fødselsdag, og hun fik sin sidste flaske før nattesøvn en uge efter, hun blev et år. Inden da havde vi i en uge fortyndet den mere og mere.

  8. november 2019 kl. 22:06

  Vi stoppede da mit barn var et år. I måneden op til gav jeg kun én flaske om morgenen, og ellers bare vand i kop i løbet af dagen. Så det var let at komme af med den sidste flaske. Jeg har i øvrigt altid fået at vide at de kun har brug for 300 ml når de er 10 måneder. 

  8. november 2019 kl. 22:20

  Jeg synes bare du skal fjerne flaskerne én ad gangen, og så langsomt vænne hende til at drikke mere og mere af kop. Så bliver det sikkert heller ikke svært for jer at fjerne den sidste flaske. En smart måde at vænne dem til almindelig mælk er at blande det sammen med opblandet mme i flasken inden de stopper med at bruge den. Jeg startede med at blande en femtedel alm mælk sammen med fire femtedele opblandet mme. Dagen efter to femtedele alm mælk og tre femtedele mme, dagen efter igen tre femtedele alm mælk og to femtedel mme, og til sidst fire femtedele alm mælk og én femtedel mme. Det tog kun et par dage, og så fik mit barn ren letmælk i morgenflasken i nogle dage indtil den så blev droppet. Derefter letmælk i kop. 

  8. november 2019 kl. 22:43

  Ved den alder har begge mine kun fået flaske til nat 🙂 

  9. november 2019 kl. 10:42

  da min søn var 10-11 måneder stoppede han selv med at ville have flasken, så her var det dejlig nemt ????????.

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.