Close
Log Ind Opret Bruger

Kvalme og oppustet op til forventet mens!

 • 26 november 2021, 14:54

  Det er så mega frustrerende. Man tænker lige, kvalme YES! Den er der, også kommer ens mens.

  jeg har aldrig haft kvalme på den måde før men siden vores MA i september, har jeg fået kvalme og er oppustet fra omkring 2+3. Kan kvalmen virkelig komme af at man tænker “ sidst jeg blev gravid kom det 2+3 “ eller?? Det er så pisse frustrerende at man skal have kvalme også en mens alligevel dukker op! 🤦🏽‍♀️

  hvilke symptomer har du fra ÆL til testdag?

  26. november 2021 kl. 15:07

  Havde en ma 9+2 opdaget 11+5 men jeg havde kun lidt murren og det var først 7+ kvalme kom. Har tilgengæld haft cyklusser hvor jeg har haft kvalme fra æl til mens. Venter stadigvæk på æl efter ma men i samtlige 7 cyklusser hvor der blev forsøgt havde jeg fra æl og en uge frem svimmelhed, ømme brystvorter, oppustet og let til tårer og de 6 gange hvor det ikke lykkes havde jeg lige et par dage hvor der ikke mærkes noget for så symptomerne kom tilbage dog en af gangene med kvalme.

  26. november 2021 kl. 16:08

  Jeg stemmer i. De gange, der har været gevinst har symptomerne ikke været der lige op til testdag. Havde altid ømme bryster som tegn på mens.

  27. november 2021 kl. 00:08

  Det er så mega frustrerende. Var det bare ømme babser, men den kvalme!! Var der så bare en god grund, men nu kan jeg ikke engang vide mig sikker på at jeg har kvalme af en god grund.

  27. november 2021 kl. 00:18

  Kvalme kan komme af mange ting. Falsk kvalme fordi man virkelig tror den er der, for lidt væske, spist forkert, lav blodprocent osv.

  27. november 2021 kl. 09:06

  Jeg er også meget påvirkelig i forhold til kvalme. Jeg har næsten altid kvalme op til mens og nogle gange får jeg det også ved ægløsning. Tror det er pga hormon ændringerne

  27. november 2021 kl. 12:41

  Efter min MA i februar får jeg også nogle gange kvalme op til mens. Det gjorde jeg aldrig før, så mærkeligt. Og tror altså ikke jeg psyker mig, for jeg ser kvalmen som et tegn på jeg ikke er gravid.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.