Close
Log Ind Opret Bruger

Kunne i mærke noget før testdag?

 • 21 marts 2022, 13:55

  Hej

  jeg/vi har været i fertilitetsbehandling i 5-6 år og vi er mildest talt efterhånden ret nedkørt. Vi er på dobbeltdonation nu og jeg har fået donoræg op for 3 gang her 17/3 men mærker absolut ikke noget. Når man læser herinde har folk ømme bryster, kvalme, niv i underlivet osv.. er der andre der ml fryse blastocyst oplægning og blodprøven har været gravide uden de havde symptomer ?

  blev gravid på 1 donoræg men hcg faldt med det samme så blev ikke til en graviditet der kunne jeg mærke lidt trækken i underlivet.

  burde jeg have de samme symptomer hvis det skulle være lykkedes eller kan det være meget forskelligt fra gang til gang?

  Vi er efterhånden meget slidte af de mange nederlag. Føler lidt jeg er ved at blive skør. Mærker efter hele tiden og panikker..

  21. marts 2022 kl. 21:40

  Jeg har aldrig været i fertilitetsbehandling men været gravid 3 gange med to tab. Første gang mærkede jeg absolut intet og testede først efter testdag. 2 gang havde jeg mensslignende smerter og det samme 3. gang hvor jeg nu er i uge 16 🤷‍♀️ Så intet system i det overhovedet her.

  Jeg har lært at det eneste der betyder noget (for mig i hvert fald) er blødning og tests. Symptomer fortæller mig hverken om jeg er gravid eller om det er en blivende graviditet. De er der som vinden blæser.

  Håber i snart får jeres mirakel og opnår graviditet!❤️

  22. marts 2022 kl. 08:33

  Tak for svar.

  jeg syntes nemlig jeg mister helt modet uden symptomer, især fordi jeg havde nogle symptomer ved første donor æg hvor det jo lykkedes men desværre jo endte ud i spontan abort få dg efter blodprøve .. dette er det sidste og får virkelig sorte tanker over hvis vi skal mere igennem. De sidste mange år har været et helvede af en kamp og har stadig ingen baby i armene. Ville ønske jeg havde symptomer så der var et større håb

   

  22. marts 2022 kl. 08:57

  Jeg har heller ikke været i behandling, men jeg kunne intet mærke denne her gang. Havde faktisk de samme pms symptomer som jeg plejer, så jeg var overbevist om at der ikke var gevinst, men symptomerne forsvandt i dagene op til test dag. Fik først graviditets symptomer nogle uger efter positiv test

  Held og lykke. Håber det er lykkens gang for dig

  22. marts 2022 kl. 12:19

  Kiine: Hvilke symptomer havde du op til, som forsvandt igen?

  22. marts 2022 kl. 13:26

  Jeg har født 2 gange og mærkede aldrig noget før hhv uge 5 ca og uge 7, så det kan man sagtens være uden symptomer før testdag eller langt senere🤞🏼❤️ Jeg håber den er der snart for jer

  22. marts 2022 kl. 14:41

  Hirse: primært hovedpine som plejer at være et sikkert tegn på at mens er på vej. Vidst også lidt murren i maven

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.