Close
Log Ind Opret Bruger

Kosttilskud?

 • 15 oktober 2019, 09:39

  Hej alle i skønne kvinder……

  Min kæreste og jeg venter på en henvisning til fertilitetsklinik mhp. IUI-D. 
  Det kan hurtigt føles som om, man ikke længere har noget at skulle have sagt i forhold til PB. Vi kan bare sidde og vente på, at nogle læger får tid til at hjælpe. 

  Men jeg kan ikke bare sidde og vente. Jeg har brug for at føle, at jeg også selv tager aktiv del i processen, og da min cyklus lige nu er ikke-eksisterende, tænker jeg, at her er der en reel mulighed for, at jeg kan gøre noget.
  Jeg er normalvægtig, spiser i høj grad efter KISS-principperne, og træner en lille smule. (Her kunne jeg nok godt gøre det lidt bedre. angel)

  Hvilke kosttilskud tager I? Både i forbindelse med PCOS og graviditetsønske.
  Og har I andre gode råd??

  17. oktober 2019 kl. 16:00

  Hej

   

  Jeg kan nok ikke rådgive det store ift. tilskud, men jeg får alligevel lyst til at skrive, da jeg sidder med mange af de samme følelser, som du beskriver.

  Efter sa i slut maj/start juni er min cyklus også ikke eksisterende, da pcos har taget over. Lægen vil ikke lave en henvisning før april. Man bliver fuldstændig magtesløs, for selvfølgelig sker der ikke noget af sig selv, når jeg aktuelt er på dag 138 uden blødning. 

  Jeg er for tre uger siden begyndt på inositol, men hvorvidt det kommer til at have en effekt, ved jeg ikke. Jeg kunne dog ikke holde ud, at jeg slet ikke kunne gøre noget selv. Derudover tager jeg en multivitaminpille med folsyre, er fysisk aktiv minimum 1 time pr. dag og spiser efter principperne i kisskost. Jeg synes dog bare, at min krop bliver mere og mere påvirket af pcosen – nu begynder jeg at  få hår fra navlen og ned. Det er ikke ligefrem det mest opløftende efter mistet ønskegraviditet. Jeg er normalvægtig, og jeg føler egentlig, at jeg gør alt det, jeg selv kan gøre.

  Så det var et langt skriv for egentlig bare at sige, at du ikke er alene. Jeg håber, at det lysner for jer. ????

  17. oktober 2019 kl. 19:04

  Jeg ville kigge forbi Emily Salomons blog. Hun "spiste" sig bl.a. væk fra sin PCO(S?), og blev naturligt gravid 🙂

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.