Close
Log Ind Opret Bruger

Kost… med PCO

  • 14 november 2006, 22:30

    Jeg synes, at jeg tidligere har læst et indlæg herinde, hvor der var en, som foreslog, at man kunne skifte de hvide ris ud med fuldkornsris (brune) – hvorfor er det, at det er så meget bedre med brune ris? Er det det samme forhold, der er med hvidt og mørkt brød, eller hvad?

    De smager egentlig meget godt – det er bare en vanesag, at de mætter mere og er lidt grovere at tykke på. Ellers andre gode kostråd til os med PCO?

    Knus Musvitten

     

    23. november 2006 kl. 11:15

    Hej..

    Jeg fik for 1mdr. siden konstateret PCO, inden vores næste tid hos lægen har jeg læst nettet tyndt om det.. Bla. på PCO info siden, her er der et link hvor der er gode råd.

    http://www.pcoinfo.dk/Kost_og_motion/Hvordan_skal_man_spise_hvis_man_har_pco.htm

    Men grunden til det ville være godt med en kostplan er pga vores insulinresistens i kroppen, så er det bedre at spise noget der ikke gør vi får store blodsukker svingninger.

    Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.