Close
Log Ind Opret Bruger

Kan kemi forhindre at graviditeten bliver siddende?

 • 18 november 2009, 21:18

  Hej 🙂

   

  Vil lige høre om der er nogen af jer der kan hjælpe mig lidt?

  Jeg havde første ISCI forsøg i juli måned og har siden blot "holdt pause" og levet "normalt". Næste gang vi skal i gang bliver med et fryse forsøg men jeg har tænkt lidt på om det ville være bedre at prøve med donor? Hvad mener i? Jeg var kemisk gravid der i juli og havde en SA i slutningen af juki (4-5 uger henne).

   

  Jeg vil høre om kemi’en mellem min mand og jeg kan være sådan at vi ikke kan blive gravide sammen?  Kan der være noget om at man ikke "passer sammen"? Hvis det er tilfældet vil en donor så være løsningen og hvad vil være bedst en ægdonor eller en sæddonor? Nogen de har erfaring med dette?

  Hilsen fra Bettina

  2. december 2009 kl. 08:31

  Min veninde havde fået beskeden fra sin læge at hendes og kærestens kemi ikke passede sammen. Men de fik da – efter noget tids behandling – et dejligt sæt tvillinger. Og efter nogle år endda et øko-barn

  Hvad der kan være årsagen til jeres SA tør jeg slet ikke udtale mig om. Og om hvorvdt I skal gøre brug af enten donor-æg eller donorsæd det er så absolut noget en læge skal ind over. Det er en stor ting at den enes gener ikke bliver en del af barnet (jeg har selv fået donoræg) så man vil nok prøve alt med jeres egne bidrag først.

  Held og lykke med det.

  KH Julie

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.